Kontor, Strömgatan 11, Bulltofta/Sege, Malmö

  • 635 m²

Lager och kontor i Norra Malmö


Lokaltyp Kontor
Total yta 635 m²
Adress Strömgatan 11
Område Bulltofta/Sege
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41927752

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Lagerlokal om ca 320 kvm i bottenplan och kontor om ca 350 kvm på plan 2.

Lagerdelen består till hälften av en höglagerdel, takhöjd >6 m, med plats för pallställ. Ytan närmst porten har en takhöjd på ca 3,4 m, Stor vikport i markplan för inlastning.

Kontorsdelen är ljus och fräsch med enskilda rum, konferensrum och öppna gemensamma ytor. Fria parkeringsplatser finns i direkt anslutning till fastigheten.

Service

Trevlig lunchrestaurang finns inom gångavstånd. För större utbud av lunchrestauranger, butiker och annan service finns Burlöv Center inom ett par minuters bilfärd.

Övrigt

Fastigheten är belägen i Sege industriområde ca 5 minuter öster om Malmö centrum, omgiven av Inre ringvägen och Västkustvägen. Läget ger mycket goda kommunikationsmöjligheter då man inom några minuter kan ta sig ut till de större vägnäten. Lunchrestauranger finns inom gångavstånd och skulle mer omfattande ärenden behöva uträttas ligger Burlöv Center några få minuter från fastigheten.Bilder på lokalen