Kontor, Stortorget 13B, Centrum, Malmö

Lokalguidens estimerade områdeshyra 39 000 - 51 000 kr/mån
Newsec Friskvård (7 m) Restaurang (23 m) Bank (27 m) Shopping (72 m) Uttagsautomat (126 m) Kommunikation (222 m) Bilservice (239 m) Kemtvätt (272 m) Grönområde (290 m) Postkontor (406 m) Parkering (495 m) Bränslestation (588 m)

Endast ett stenkast från Centralstationen finns det möjlighet för ert företag att hyra en häftig kontorslokal om 240 kvm. Lokalen ligger högt upp i huset och nås både via hiss och trapphus med två olika entréer och är således delningsbar. Lokalen har en blandad planlösning och fördelar sig över två plan där ni först välkomnas in till en stor öppen yta med snedtak och takfönster. Här kan ni förslagsvis ha en reception med sittlounge alternativt använda denna yta som ett öppet kontorslandskap me...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 240 m²
Adress Stortorget 13B
Område Centrum
Objektsnr 41856441
Lokalguidens estimerade områdeshyra
39 000 - 51 000 kr/mån
1 950 - 2 550 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Endast ett stenkast från Centralstationen finns det möjlighet för ert företag att hyra en häftig kontorslokal om 240 kvm.

Lokalen ligger högt upp i huset och nås både via hiss och trapphus med två olika entréer och är således delningsbar. Lokalen har en blandad planlösning och fördelar sig över två plan där ni först välkomnas in till en stor öppen yta med snedtak och takfönster. Här kan ni förslagsvis ha en reception med sittlounge alternativt använda denna yta som ett öppet kontorslandskap med intilliggande konferensrum.

En halvtrappa ner nås ett mer rumsindelat kontorslandskap och längst in i lokalerna finns idag pentry med intilliggande lunch- och fikarum som ger de anställda en trevlig plats att umgås på när det är dags för detta.

Denna lokal kan lämpa sig för de företag som har ett behov av att dela av två avdelningar från varandra med interntrappa, till en extern respektive intern del av sin verksamhet.

Varmt välkommen på visning!

Omgivning

Stortorget är stadens kärna och mer centralt läge än såhär kan man inte få. Här finns allt du behöver i absolut närhet.

Kommunikationer

Det centrala läget gör det oerhört smidigt om du kommer med tåg eller buss. Till centralstationen där det finns både stadsbussar, regionbussar och tåg tar det endast 5 minuter att promenera. Är du bilburen finns det parkering på torget utanför och givetvis finns det parkeringshus i närheten.

Artiklar om Newsec

Stortorget 11, Centrum

Kontorslokal med utsikt över Stortorget. Lokalen har en mix ...

Visad

Stortorget 17, Centrum

Hyr i två plan på Stortorget 17

Visad

Stortorget 17, Centrum

Kontorslokal på bästa läge

Visad