Kontor, Storgatan 61C, Ulricehamn

  • 105 m²

Kontor i byggnad med villakaraktär från 1915 med stor potential.


Lokaltyp Kontor
Total yta 105 m²
Adress Storgatan 61C
Publicerad 2023-09-26
Kommun Ulricehamns kommun
Byggår 1915
Hiss Nej
Objektsnummer 41963122

Beskrivning

Den äldsta byggnaden i kvarteret, vars fasad vänder sig åt Storgatan, uppfördes 1915 av fabrikör Wellander. Byggnaden, med villakaraktär, har fina kulturvärden med spröjsade fönster och tidsenlig tegelarkitektur. Kontoret i denna del passar verksamheter som behöver någonstans mellan 5- 10 arbetsplatser.

Mycket av de gamla detaljerna finns kvar och tillsammans med nutida material och modern inredningsarkitektur kommer det skapas en unik och stimulerande arbetsplats. Planlösning och inredning tittar vi på tillsammans så att lokalen blir precis det du drömt om! Tveka inte att kontakta oss vid intresse eller frågor. Vi bokar gärna en visning för att visa upp denna fina lokal!

Lokalerna i Wellanderska villan fördelar sig på 2 våningsplan (med tillhörande lagerytor i källarplan) och anpassas individuellt utifrån behov. Här finns stora möjligheter till varierande storlekar på lokaler, allt från 105 till 445 kvm.

Omgivning

Väveriet ligger vackert beläget vid sjön Åsunden och de fina promenadstråken utmed sjön. Både livsmedelsbutik, gym och kontorsvaruhandel (med paketutlämning) ligger i nära anslutning fastigheten. Mitt i kvarteret ligger även det härliga öppna torget där en kvarterskrog väntas öppna upp framöver, samt en boulebana som är tillgänglig för alla Väveriets hyresgäster.

Kommunikationer

Kvarteret ligger ca 600 m från Ulricehamns busstation.

Parkering

På Kvarter Väveriet finns både utvändig parkering och garageplats att hyra.

Service

Med bara några få minuters promenad tar du dig till Ulricehamns gågata, dess serviceutbud och restauranger.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen