Butikslokal, Storgatan 36-38, Centrum, Luleå

Lokalguidens estimerade områdeshyra 9 896 - 16 146 kr/mån
Diös Shopping (22 m) Friskvård (50 m) Restaurang (50 m) Kommunikation (68 m) Uttagsautomat (70 m) Bank (76 m) Parkering (180 m)

I Norrbottens största galleria Smedjan med ett trettiotal butiker av kända varumärken i hjärtat av Luleå City har vi butikslokalen för din verksamhet.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Butikslokal
Total yta 125 m²
Adress Storgatan 36-38
Område Centrum
Våning 3
Objektsnr 41865554
Lokalguidens estimerade områdeshyra
9 896 - 16 146 kr/mån
950 - 1 550 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Norrbottens största galleria Smedjan med ett trettiotal butiker av kända varumärken i hjärtat av Luleå City har vi butikslokalen för din verksamhet. Här har du möjlighet att skapa en härlig miljö för just ditt koncept inom teknik, musik, media, skönhet, inredning, mode eller liknande. Lokalen ligger på plan 3 intill Telia och Clas Ohlsson. Lokalen är 125m² och är anpassningsbar utefter dina behov. Tillgång till gemensamma utrymmen som omklädningsrum med duschmöjlighet, lunchrum och godsmottagning.

Omgivning

Ligger på Storgatan mitt i Luleå och därmed finns det mesta i omgivningen.

Kommunikationer

Navet för Luleå lokaltrafik (LLT) hittar du på Smedjegatan som ligger längs med Smedjan. Buss- och tågstation ligger drygt 350 m från Smedjan. Avstånd till Luleå Airport är det ca 9 km

Service

Luleå City är ett levande centrum med drygt 300 butiker, tre gallerior, kulturhus, fina restauranger, härliga cafémiljöer, Norrbottens teater, en rik sportstad, här hittar du även Luleå Tekniska universitet som är ett av Sveriges mest populära universitet och mycket, mycket mer. Smedjan galleria ligger mitt efter Storgatan, Luleås shoppingstråk. Här har du handels A-läge med gångavstånd till det mesta. Luleå centrum erbjuder drygt 3000 parkeringsplatser i p-hus och utomhus, enkel betallösning med appen E-pa

Övrigt

100% Förnyelsebar el Vi köper enbart ursprungsmärkt el. Märkningen är en garanti för att elen kommer från förnyelsebara energikällor; vindkraft, vattenkraft, biomassa och solkraft. Grönt hyresavtal Vi erbjuder våra hyresgäster Grönt hyresavtal. Vi arbetar tillsammans med våra hyresgäster för att minska energiförbrukning inom både verksamheten och fastigheten. Miljöcertifikat Flera av våra fastigheter är certifierade enligt märkningarna GreenBuilding, Miljöbyggnad och BREEAM.

Kungsgatan 29, Innerstaden

Server/data-hall med möjlighet till ups och reservkraft, sam...

Visad

Kungsgatan 29, Innerstaden

Fastigheten är belägen mitt i centrum och erbjuder ett attra...

Visad

Stationsgatan 36, Innerstaden-Östermalm

Lokaler som använts till mindre utbildning samt kontor

Visad