Butikslokal, Storgatan 32, Centrum, Örnsköldsvik

  • 300 m²
  • 1 rum
  • 2019-11-01

Nu har du chansen att hyra en trevligt lokal med flexibla möjligheter i hjärtat av Örnsköldsviks centrum, med inbjudande entré och god exponering.


Lokaltyper Butikslokal / Kontor / Lagerlokal / Logistiklokal
Total yta 300 m²
Adress Storgatan 32
Område Centrum
Kommun Örnsköldsviks kommun
Byggår 1989
Renoveringsår 2017
Hiss Ja
Antal rum 1
Tillträde 2019-11-01
Objektsnummer 41914070

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Nu har du chansen att hyra en trevligt lokal med flexibla möjligheter i hjärtat av Örnsköldsviks centrum, ett stenkast från Oskargallerian och shoppingstråken. Nybyggd, ljus och inbjudande entré till lokalen med god exponering åt tre håll. Lokalen är lämplig för t ex kontor, butik, webbshop, lager eller annat. Belägen på Storgatan, bara ett stenkast från Oskargallerian och gågatan har du god kontakt med shoppingstråken. Den glasbeklädda entrén ger ett inbjudande intryck och har goda exponeringsmöjligheter ut mot gatan där många människor passerar. Lokalen på 300 kvadratmeter har alla möjligheter att inredas efter dina önskemål. Läget i en återvändsgränd är en bra plats för verksamhet som behöver ligga centralt men ändå ha utrymme för att parkera företagsbil eller liknande för i- och urlastning av varor. Samtidigt är lokalen lättillgänglig både för den bilburne och för fotgängare då det finns gott om parkering på gatan ovanför. Hiss finns för leveranser och persontransport. Möjlighet att hyra personalparkeringar med motorvärmare i anslutning till fastigheten. Hyr du här hamnar du i en välskött fastighet där övriga hyresgäster är lugna, pålitliga och skötsamma. Fiber är indraget i fastigheten. Är du intresserad av en visning, kontakta oss och berätta om dig och din verksamhet så berättar vi mer.

Omgivning

Strategiskt belägen i centrala Örnsköldsvik och vackra Höga Kusten. Stadsmässig puls kännetecknar området men i kombination med trivsamt lugn och tid för avkoppling tack vare läget i slutet av en gågata med en inbjudande konstnärligt utformad bänk för en stunds relax.

Kommunikationer

Nära till kollektivtrafik samt även tåg och bil. 25 minuter med bil till flygplats.

Planlösning

Stor kvadratisk lokal med ett rum och pelare som är anpassningsbar efter typ av verksamhet. Lokalen inbjuder till flexibla lösningar som attraherar bolag som lätt vill kunna ställa om sin verksamhet i kontoret. Två utgångar i bakre delen. Stor inbjudande glasentré mot Storgatan. Möjligheter finns att bygga kök, kundtoalett och personaltoalett.

Parkering

Parkeringsmöjligheterna är goda längs med Nytorgsgatan strax ovanför och det finns möjlighet att hyra personalparkeringar med motorvärmare i anslutning till fastigheten.

Service

Här har du nära till allt!

Skyltläge

En stor skylt med belysning ovanför den stora entrén är väl exponerad åt tre håll, bl a mot shoppingstråk. Dessutom finns tre mindre fönster med goda skyltmöjligheter.

Närliggande företag

Cityläget med frisör, Subway, ostbutik, hälsokafé och kontorshotell inom 50 meter gör att många människor passerar förbi lokalen. Utökar du området till 150 meter hittar du apotek, den välbesökta Oskargallerian med såväl butiker som service, Örnsköldsviks Allehanda, Länsförsäkringar, optiker och bank.

Övrigt

Övrigt:
Lokalen är idag helt tom, vilket innebär fullödiga möjligheter till utformning efter dina och din verksamhets behov vad gäller exempelvis utformning av kök, toaletter, väggar, osv. En personaltoalett finns redan i anslutning till lokalen, likaså avlopp och ventilation.Bilder på lokalen