Kontor, Stora Nygatan 31, Inom Vallgraven, Göteborg

  • 170 m²
  • Enligt överenskommelse.

En halvtrappa upp finner ni denna kontorslokal för det lilla företaget.


Lokaltyp Kontor
Total yta 170 m²
Adress Stora Nygatan 31
Område Inom Vallgraven
Kommun Göteborgs kommun
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41834134

Beskrivning

Mycket centralt beläget med knutpunkten Kungsportsplatsen runt hörnet. Omgivningarna är väldigt tilltalande och utsikten är inget att klaga på. Lugn och samtidigt central gata, med mängder av restauranger att erbjuda.

Omgivning

Centrala Göteborg erbjuder en härlig variation av gammalt och nytt - allt ifrån ståtliga 1800-talskåkar till köpcentran och kontorsfastigheter från modern tid. Att arbeta i Göteborgs centrum är inspirerande och omväxlande, staden är hela tiden i förändring.

Kommunikationer

Kollektivtrafiken i Göteborg erbjuder en mängd alternativ. Här sitter man med Kungsportsplatsen runt hörnet där både flera spårvargns- och busslinjer passerar. Centralstationen ligger ca 5 min promenad bort.

Parkering

P-hus City på Östra Larmgatan samt att det finns betalparkeringar runt om i området.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Karta
Visa på kartan: