Kontor, Stora Gatan 41, Centrum, Västerås

  • 370 m²


Lokaltyp Kontor
Total yta 370 m²
Adress Stora Gatan 41
Område Centrum
Kommun Västerås kommun
Hiss Ja
Tillgänglighet Enligt överenskommelse
Våning 2 av 5
Objektsnummer 41955319

Beskrivning

Beskrivning
Med ett mycket bra läge i centrala Västerås och på Stora Gatan 41 ligger denna ljusa, trevliga kontorslokal. Lokalen är i ett plan och via entrén är det endast några meter till hissen.

Information om lokalen
Lokalen är i ett mycket gott skick och består av rymliga öppna ytor, såväl som många kontors- eller mötesrum i olika storlekar och har stor potential för den som vill sätta en egen prägel på planlösningen. Lokalen inrymmer också en välkomnande entré med kapprum och plats för receptionsdisk, två WC, varav en är RWC, förrådsutrymme/skrivarrum och det finns både kök med matplats och ett separat pentrykök med intilliggande mötesrum som passar utmärkt för externa besökare.

Parkeringsmöjligheter/garage:
Fastigheten har ett eget garage som ger möjlighet till förhyrd parkeringsplats. I området finns på gångavstånd flera större parkeringsgarage så som Punkt och Klippan samt gatuparkering runtom fastigheten.

Området
Välkommen till Västerås, Sveriges sjätte största tätort! En ort som präglas av stark befolkningsutveckling och ett rikt företagsklimat som attraherar många stora svenska och internationella företag inom framför allt innovation, teknik och forskning. I stadens centrum finns ett innehållsrikt och omfattande cityutbud av både trevliga mötesplatser och torg, gallerior för shopping, flertalet mycket populära restauranger och den fina Vasaparken som är en populär tillflyktsort med dess stora grönområden intill Västerås Slott.

Kommunikationer
Fastigheten är belägen ca 700 m från Västerås centralstation med mycket goda kommunikationsmöjligheter som lämpar sig för företag med pendlande personal eller besökare. Här avgår regelbundna avgångar med tåg till Stockholm, som tar ca 55 minuter och andra orter som Enköping, Sundbyberg, Uppsala, Örebro, Eskilstuna och Sala. Via flygbussen tar det ca en timme och tjugo minuter till Arlanda.
Busshållplats för lokaltrafik finns utanför i direkt anslutning till fastighetens entré på Stora gatan.

Närservice
Lokalen ligger i centrala Västerås med mycket god exponering och bra läge med närhet till restauranger och närservice både i och alldeles intill fastigheten.


Karta
Visa på kartan: