Kontor, Stora gatan 16, Västerås centrum, Västerås

  • 740–790 m²

Kontorslokal med bästa cityläget i Västerås!


Lokaltyp Kontor
Total yta 740–790 m²
Adress Stora gatan 16
Område Västerås centrum
Kommun Västerås kommun
Våning 5
Objektsnummer 41953873
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till Stora gatan 16 och detta möjliga drömkontor! Vi anpassar lokalen efter dina önskemål. Kontakta oss för mer information eller boka en visning.

Övrigt

Perfekta lokaler för dig som vill vara med och påverka utformningen av ert nya drömkontor. Vi på Corem älskar när hyresgästen utmanar oss med sina önskemål. Planlösningarna är ett förslag, men vi lyssnar mer än gärna på dina idéer och tankar kring eventuell utformning. Här finns goda förutsättningar för fina kontorsplatser. Flera konferensrum och mindre mötesrum för den som önskar. Lokalen ligger på plan 5.

Fastigheten skall genomgå en större fasadrenovering. Ett visuellt lyft med större fönster och mer ljus i lokalerna. Renovering förväntas vara klar senast sommaren 2023.

Välkommen till Västerås city med ett innehållsrikt och omfattande utbud. Här finns mysiga miljöer med flera trevliga mötesplatser och torg. Staden inhyser allt inom det serviceutbud du kan önska dig i en blandning av gallerior och trevliga gatustråk. Här finns livsmedel, nöjen, vård, skönhet, kulturliv och ett rikt restaurangutbud. 

På några minuters promenad når du Västerås central. Framtida resecentrum utvecklas i området med bl.a. Corem som en av aktörerna. Härifrån finns buss och tågtrafik i alla riktningar samt till våra flygplatser Hässlö och Arlanda. Ett toppenläge för den arbetsgivare som vill erbjuda bra kommunikation för medarbetare som kommer resande från andra orter.

Två parkeringshus på andra sidan gatan, dessutom ytterligare parkering under Skrapan.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen