Kontor, Stensborgsgatan 4, Sjöhagen, Västerås

  • 469 m²

Mälarutsikten från kontoret kan inte bli närmare.


Lokaltyp Kontor
Total yta 469 m²
Adress Stensborgsgatan 4
Område Sjöhagen
Kommun Västerås kommun
Objektsnummer 41946830
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till Stenborgsgatan 4. Här finns ett kontor med fantastiskt utsikt över Mälaren. Kontakta oss för mer information.

Övrigt

En lokal med möjlighet för från ca 20 - 35 personer i härlig kontorsmiljö. Lokalen kan givetvis anpassas så att den passar just er verksamhet i både tycke och smak. Vi gör alltid det vi kan för att våra kunder ska få den bästa miljön för just Er!

Sjöhagen är beläget intill Lögastrand som är Västerås attraktiva citybeach. Här finns också nybyggda Lögarängsbadet. Sjöhagen har några av Västerås finaste restauranger alldeles invid Mälaren. Här har Klövern fastigheterna: Mälarhuset, Icander, Västerås 2:5 och Stensborg företagshotell.

Klövern bygger nu ihop Sjöhagen med hela gångstråket längs Mälaren och bl.a. gästhamnen genom pågående rekreation. Alldeles intill Mälarhuset finns det nya Lögarängsbadet som byggdes färdigt 2019 samt härliga Lögastrand. Om ni fortsätter i samma riktning möts ni av en småbåtshamn, wakebordbana och gästhamn. Här finns även Mälarkrogen och flera restauranger såsom K9, A-grill och Café La Petite. Fortsätter ni åt samma håll når ni snart Västerås centralstation. Om ni istället går i motsatt riktning från Sjöhagsvägen 3 och Mälarhuset så finns Slakteriet som är den populära saluhallen med underbara delikatesser från hela världen. Närområdet bjuder även på hälsosam idrott såsom innebandy, bordtennis och kampsport som finns att aktivera sig med i Klöverhallen. Johannisbergs flygplats några minuter bort med bil ger möjlighet till bland annat fallskärmshoppning.

 

Centralstationen, som finns i centrala Västerås har buss och tågtrafik i alla riktningar. Med en skön promenad längs vattnet når ni centralstationen i Västerås på ca 15 minuter. Vill man åka kommunalt så finns det tre busslinjer som trafikerar området. Det går snabbt och enkelt att komma upp på E18 med bil eller lastbil från Sjöhagen.

 

Det finns goda parkeringsmöjligheter på alla våra fastigheter i Sjöhagen.


Karta


Bilder på lokalen