Övrig lokal, Stationsvägen 10, Stora Höga

Business Region Göteborg Shopping (140 m) Kommunikation (192 m) Bilservice (232 m) Friskvård (795 m) Restaurang (836 m) Bränslestation (880 m)

Anpassningsbar lokal i industrifastighet I Stora Höga strax norr om Kungälv ligger denna industrifastighet. Den är belägen invid E6:an vilket bidrar till snabba transporter med minimala köbildningar.Med endas 40 km till Göteborg, 20 km till Kungälv och ca 6 km till Stenungsund har denna fastighet ett strategiskt bra läge. I fastigheten är idag en hall uppförd och i drift och nu planeras alltså ytterligare en hall. Här finns alla möjligheter för Ert företag att hyra en anpassad lokal helt efter...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Övrig lokal
Total yta 40 - 400 m²
Adress Stationsvägen 10
Objektsnr 41839278
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Anpassningsbar lokal i industrifastighet
I Stora Höga strax norr om Kungälv ligger denna industrifastighet. Den är belägen invid E6:an vilket bidrar till snabba transporter med minimala köbildningar. Med endas 40 km till Göteborg, 20 km till Kungälv och ca 6 km till Stenungsund har denna fastighet ett strategiskt bra läge. I fastigheten är idag en hall uppförd och i drift och nu planeras alltså ytterligare en hall. Här finns alla möjligheter för Ert företag att hyra en anpassad lokal helt efter Er verksamhet. I detta skede kan alltså Ert företag vara med och utforma lokalen enligt specifika önskemål beträffande ytor, höjd, kontor eller ev traverser. Vi tror att lämpliga hyresgäster är inom lätt industri, lager, logistik eller liknande.
Fastigheten kan anslutas till fibernätet och solceller förser redan existerande byggnad med egen el.
I närområdet finns utmärkta lunchrestauranger och inte nog med det, här existerar inga parkeringsproblem. Goda kommunikationsmöjligheter i form av Bohusbanan som går mellan Göteborg och Strömstad.
Vi är anpassningsbara och sätter Era önskemål i fokus. Visar det sig att tillräckligt intresse finns står lokalen klar i slutet av 2015.
För vidare information och visning av läget

Stationsvägen 10, Stora Höga

Anpassningsbar lokal i industrifastighet I Stora Höga strax ...

Visad