Lagerlokal, Staffanstorpsvägen, Sunnanå, Arlöv

  • 3 100 m²

Nu finns det möjlighet att teckna avtal för en nyproducerad lager- och logistiklokal. I dagsläget är [...]


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 3 100 m²
Adress Staffanstorpsvägen
Område Sunnanå
Objektsnummer 41908389

Beskrivning

Nu finns det möjlighet att teckna avtal för en nyproducerad lager- och logistiklokal. I dagsläget är det endast en tomt för bebyggelse, så här kan ni som hyresgäst vara med och skräddarsy er lokal redan från början. Det strategiska läget mellan inre- och yttre Ringvägen har gjort Stora Bernstorp till en betydande handelsplats med framgångsrika butikskoncept såsom City Gross, Hornbach , Jysk, Elgiganten och Flügger Färg. Här har du som hyresgäst närhet till Malmö City och all dess service, men framför allt når du snabbt de stora trafiklederna. Andra etablerade verksamheter i området är Akzo Nobel, Transfargo, BMW Group Nordic och Toyota.

Omgivning

Detta område är attraktivt för logistik och tunga transporter samt andra verksamheter med behov av logistik- och lagerfastigheter. Området är under ständig utveckling. Närmasta granne är idag byggvaruhuset Hornbach.

Övrigt

Byggnadens totala takhöjd får lov att vara upp till 8 meter med lastportar. Inom fastigheten finns det gott om parkeringsplater för personal och besökare.


Karta
Visa på kartan: Kommunikation (4249 m)