Lagerlokal, Staffanstorpsvägen, SUNNANÅ, Malmö

  • 3 100 m²
  • 103 333 - 180 833 kr/mån

Tomt för nyproduktion i Stora Bernstorp


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 3 100 m²
Adress Staffanstorpsvägen
Område SUNNANÅ
Objektsnummer 41908389
Områdeshyra 103 333 - 180 833 kr/mån
400 - 700 kr/m²/år

Beskrivning

Nu finns det möjlighet att teckna avtal för en nyproducerad lager- och logistiklokal. I dagsläget är det endast en tomt för bebyggelse, så här kan ni som hyresgäst vara med och skräddarsy er lokal redan från början. Det strategiska läget mellan inre- och yttre Ringvägen har gjort Stora Bernstorp till en betydande handelsplats med framgångsrika butikskoncept såsom City Gross, Hornbach , Jysk, Elgiganten och Flügger Färg. Här har du som hyresgäst närhet till Malmö City och all dess service, men framför allt når du snabbt de stora trafiklederna. Andra etablerade verksamheter i området är Akzo Nobel, Transfargo, BMW Group Nordic, MAN Truck och Bus och Toyota.

Omgivning

Detta område är attraktivt för logistik och tunga transporter samt andra verksamheter med behov av logistik- och lagerfastigheter. Området är under ständig utveckling. Närmasta granne är idag byggvaruhuset Hornbach.

Övrigt

Byggnadens totala takhöjd får lov att vara upp till 8 meter med lastportar. Inom fastigheten finns det gott om parkeringsplater för personal och besökare.


Karta
Visa på kartan: Kommunikation (4249 m)

Bilder på lokalen