Kontor, Stadiongatan 10, Centrum, Malmö

  • 447–990 m²

I utkanten av Malmö finns detta trevliga kontor. Fina kommunikationsmöjligheter och närhet till Mobilia köpcentrum.


Lokaltyp Kontor
Total yta 447–990 m²
Adress Stadiongatan 10
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Byggår 1970
Hiss Ja
Objektsnummer 41926264

Beskrivning

I utkanten av centrala Malmö ligger detta trevliga och ljusa kontor fördelat på två våningar och med en yta från ca 480 till ca 1000 kvm. Utrymmena är fördelade mellan andra och tredje våningen i fastigheten och förbinds av den vackra spiraltrappan.

Dagens planlösning bjuder på enskilda kontorsrum i varierande storlek men det finns möjlighet att skapa öppnare arbetsplatser om så önskas. Kontoret har fyra olika mötesrum som rymmer allt från 4–10 deltagare och i dagsläget är de jämnt fördelade mellan våningsplanen. Centralt placerat på tredje våningen hittar vi köket.

Att ta sig till eller från fastigheten är enkelt och det är mycket nära till de södra in- och utfartsledderna. För den som kör till jobbet bjuds det på parkeringsmöjligheter utanför entrén. Den som föredrar att åka kollektivt har flera stads- och regionbussar som stannar i närområdet. Läget gör även att du med lätthet kan cykla hit och det finns möjlighet för cykelparkering i anslutning till entrén.

Snett över gatan ligger Mobilia köpcentrum som erbjuder allt från shopping till ett brett utbud av lunchrestauranger, dagligvaruhandel och serviceställen. Malmö är parkernas stad och en kort promenad från kontoret hittar du Pildammsparken med sina vackra grönområden.

Omgivning

Malmö är en stad som ingen annan. En storstad i fickformat, med centrum som sitt bultande hjärta. Här finns rum för människor, näringsliv, kultur och akademi att mötas och växa tillsammans. Det strategiska läget och de oändliga möjligheterna att förena nytta med nöje lockar både små och stora företag till Malmö centrum.

Kommunikationer

Bra kommunikationer med buss utanför fastigheten samt närhet till Citytunneln från stationen vid Triangeln. Parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheten.

Service

Fastigheten ligger bara tvärs över korsningen från Mobila shoppingcenter som har ett stort urval av restauranger och annan service som apotek, dagligvaror, systembolag, gym o.s.v.

Skyltläge

Ja


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen