Kontor, S:t Persgatan 6, Centrala Uppsala, Uppsala

Lokalguidens estimerade områdeshyra 40 400 - 94 267 kr/mån
Vasakronan AB Friskvård (12 m) Restaurang (52 m) Shopping (10 m) Uttagsautomat (412 m) Kemtvätt (406 m) Bank (260 m) Bilservice (225 m)

Mitt på gågatan med utsikt över Uppsalas folkliv kan vi nu erbjuda inspirerande arbetsplatser för din personal. Ett kontor för dig som vill visa sin bästa sida för kunderna och locka de mest åtråvärdamedarbetarna. Lokalen ligger två trappor upp i huset. Du möts av en välkomnande entré och ett total nyrenoverat kontor med öppen flexibel planlösning. Kontoret har ockås gott om rum för koncentration, möten och telefonsamtal. Paus och pentry utrymmet är placerat i hjärtat av lokalen, en ljus och öp...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 404 m²
Adress S:t Persgatan 6
Område Centrala Uppsala
Renoveringsår 1970
Tillträde 20161001
Objektsnr 41868626
Lokalguidens estimerade områdeshyra
40 400 - 94 267 kr/mån
1 200 - 2 800 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Mitt på gågatan med utsikt över Uppsalas folkliv kan vi nu erbjuda inspirerande arbetsplatser för din personal. Ett kontor för dig som vill visa sin bästa sida för kunderna och locka de mest åtråvärda medarbetarna. Lokalen ligger två trappor upp i huset. Du möts av en välkomnande entré och ett total nyrenoverat kontor med öppen flexibel planlösning. Kontoret har ockås gott om rum för koncentration, möten och telefonsamtal. Paus och pentry utrymmet är placerat i hjärtat av lokalen, en ljus och öppen mötesplats. Genom trapphuset får ni tillgång till den gemensamma altanen som delas med övriga hyresgäster i huset. Kontoret i 360 vy

Omgivning

Läget på den pulserande gågatan innebär närhet till det mesta; butiker och gallerior, restauranger, biografer, parkeringsgarage, stads- och länsbussar m.m.

Kommunikationer

Med ett par minuters promenad till Uppsala centralstation kan kontoret knappast ligga mer centralt. Uppsala Resecentrum är ett kommunikationsnav för buss- och tågtrafik. Avståndet till Stockholms Central är tidsmässigt ca 40 minuter från. Pendeltåg avgår flera gånger i timmen till Stockholm och Arlanda. Upptåget, som trafikerar Gävle-Uppsala, har många dagliga avgångar.

Parkering

Garage för hyresgäster och allmänheten finns i fastigheten.

Service

Det centrala läget i Uppsala gör att all önskvärd service finns i omkringliggande kvarter.

Svartbäcksgatan 7-11, Centrum

Drygt 1000 kvm i toppen läge i St Per Gallerian 1056 kvm to...

Visad

Fyristorg 6, Centrum

Lokalen har kyld tilluft och är suveränt tillgänglighetsanpa...

Visad