Övrig lokal, Sockerbruksgatan, Lidköping

Tillväxt Lidköping AB Bilservice (96 m) Shopping (98 m) Restaurang (462 m) Friskvård (530 m) Bränslestation (638 m) Kommunikation (724 m) Uttagsautomat (1318 m)

Objektstyp: Industri-/affärs-/kontorslokal Nu erbjuds en lokal i ett av de områden i Lidköping som utvecklas mest just nu. Här har du nära till centrum och olika förbindelser. Resecentrum är endast ett stenkast bort. Cykelväg går hela vägen fram och cykelbron är till och med byggd just för dessa fastigheter på den tiden då det var gamla Star. I del av fastigheterna har vi färdigställt lokaler till Asko Appliances. I och med detta renoverades fastigheten upp till sin ursprungliga glans. Även...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Övrig lokal
Total yta 30 - 882 m²
Adress Sockerbruksgatan
Objektsnr 41835934
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Objektstyp: Industri-/affärs-/kontorslokal

Nu erbjuds en lokal i ett av de områden i Lidköping som utvecklas mest just nu. Här har du nära till centrum och olika förbindelser. Resecentrum är endast ett stenkast bort. Cykelväg går hela vägen fram och cykelbron är till och med byggd just för dessa fastigheter på den tiden då det var gamla Star.

I del av fastigheterna har vi färdigställt lokaler till Asko Appliances. I och med detta renoverades fastigheten upp till sin ursprungliga glans.

Även gården har renoverats upp och detta arbete fortsätter framöver. Det är ny asfalt och belysning som gör parkeringssituationen enkel.

Har du en idé om hur du önskar att din lokal ska se ut så kontakta oss så visar vi dig runt och ritar tillsammans med dig upp din lokal, anpassad efter dina önskemål.

Kinnegatan 27, Gamla Staden

På Kinnegatan 27 B finns lokaler i tre plan. Huset ligger l...

Visad

Sockerbruksgatan 3B, Lidköping

Under våren bygger vi nytt för en av våra hyresgäster som ex...

Visad

Kinnegatan 27, Lidköping

Från och med 2012-06-01 finns möjlighet att hyra hel byggnad...

Visad

Kinnegatan 27, Lidköping

Nu finns tillfället att hyra vår lokal på 128 kvadratmeter p...

Visad