Övrig lokal, Sockerbruksgatan, Lidköping

  • 30 - 882 m²

Objektstyp: Industri-/affärs-/kontorslokal Nu erbjuds en lokal i ett av de områden i Lidköping som utvecklas mest just nu. Här har du nära till centrum och olika förbindelser. Resecentrum är endast ett stenkast bort. Cykelväg går hela vägen fram och cykelbron är till och med byggd just för dessa fastigheter på den tiden då det var gamla Star. I del av fastigheterna har vi färdigställt lokaler till Asko Appliances. I och med detta renoverades fastigheten upp till sin ursprungliga glans. Även...


Lokaltyp Övrig lokal
Total yta 30 - 882 m²
Adress Sockerbruksgatan
Objektsnummer 41835934

Beskrivning

Objektstyp: Industri-/affärs-/kontorslokal

Nu erbjuds en lokal i ett av de områden i Lidköping som utvecklas mest just nu. Här har du nära till centrum och olika förbindelser. Resecentrum är endast ett stenkast bort. Cykelväg går hela vägen fram och cykelbron är till och med byggd just för dessa fastigheter på den tiden då det var gamla Star.

I del av fastigheterna har vi färdigställt lokaler till Asko Appliances. I och med detta renoverades fastigheten upp till sin ursprungliga glans.

Även gården har renoverats upp och detta arbete fortsätter framöver. Det är ny asfalt och belysning som gör parkeringssituationen enkel.

Har du en idé om hur du önskar att din lokal ska se ut så kontakta oss så visar vi dig runt och ritar tillsammans med dig upp din lokal, anpassad efter dina önskemål.


Bilder på lokalen