Kontor, Skeppsgatan 9, Västra Hamnen, Malmö

Vasakronan AB Restaurang (13 m) Grönområde (50 m) Friskvård (57 m) Parkering (61 m) Shopping (116 m) Uttagsautomat (141 m) Kommunikation (163 m) Bank (213 m)

Yteffektivt kontor i entréplan med öppen planlösning för en flexibel möblering. Fastigheten ligger lättillgängligt och har en modern byggnad med trevlig entré och ingång från två sidor. Goda kommunikationsmöjligheter och nära till Malmö Centralstation. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka visning!...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 68 m²
Adress Skeppsgatan 9
Område Västra Hamnen
Renoveringsår 2004
Tillträde 20180101
Objektsnr 41888884
Få prisuppgift & information

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Yteffektivt kontor i entréplan med öppen planlösning för en flexibel möblering. Fastigheten ligger lättillgängligt och har en modern byggnad med trevlig entré och ingång från två sidor. Goda kommunikationsmöjligheter och nära till Malmö Centralstation. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka visning!

Omgivning

Fastigheten är belägen i Västra Hamnen, en stadsdel med bostäder, kontorshus, grönområden samt ett stort utbud av restauranger och affärer.

Kommunikationer

Bussförbindelser i nära anslutning till fastigheten. Det är ca 15 minuters gångväg till Malmö Centralstation. Därifrån går bussar, pågatåg, regiontåg, X2000 samt Öresundståget som enkelt tar dig till Kastrup, Köpenhamn och kontinenten. Från Centralstationen går även flygbussar till Sturup.

Parkering

Markparkering i anslutning till fastigheten.

Service

Det finns all tänkbar service i närområdet. ICA Maxi Västra Hamnen ligger precis intill och det finns ett stort utbud av restauranger i närområdet. Kockums Fritid finns också nära och har ett stort utbud av all tänkbar träningg såsom gym, simhall, badmintonhall mm.

Uthyrare & kontaktpersoner

Skeppsgatan 9, Västra Hamnen

Lokal i entréplan med kontorsrum i varierande storlekar och ...

Visad

Skeppsgatan 9, Västra Hamnen

Ljus lokal om 495 kvm, väl anpassad med stora öppna ytor vil...

Visad

Skeppsgatan 1g, Västra Hamnen

I det nybyggda Kv Sjöjungfrun finns nu möjlighet att hyra lo...

Visad

Skeppsgatan 1E, Västra Hamnen

I det nybyggda Kv Sjöjungfrun finns nu möjlighet att hyra lo...

Visad