Kontor, Skeppsbron 13 B, Centrum, Malmö

  • 287 m²

Mitt i stan med havet som granne Här får du allt: mitt i centrum, havsutsikt och skräddarsydda lokaler! Under vår renovering av fastigheten förbereder vi lokalerna för en total anpassning till hyresgästens behov och önskemål. Lokalen på 181 kvadratmeter är flexibel och kan anpassas såväl till kontorsrum som till öppet landskap. FASTIGHETEN OCH OMGIVNINGEN Kolga-huset är ett imponerande funkis-hus med ett drömläge vid inloppet till Malmös Nyhamn. Arkitekt Carl-Axel Stoltz ritade huset som stod f...


Lokaltyp Kontor
Total yta 287 m²
Adress Skeppsbron 13 B
Område Centrum
Byggår 1934
Objektsnummer 41923310

Beskrivning

Mitt i stan med havet som granne
Här får du allt: mitt i centrum, havsutsikt och skräddarsydda lokaler! Under vår renovering av fastigheten förbereder vi lokalerna för en total anpassning till hyresgästens behov och önskemål. Lokalen på 181 kvadratmeter är flexibel och kan anpassas såväl till kontorsrum som till öppet landskap.

FASTIGHETEN OCH OMGIVNINGEN
Kolga-huset är ett imponerande funkis-hus med ett drömläge vid inloppet till Malmös Nyhamn. Arkitekt Carl-Axel Stoltz ritade huset som stod färdigt 1935 och var ett av Malmös första funkis-hus. Idag pågår invändig renovering som ger kontoren känslan av nyproduktion. Utsikten över Malmö stad och Nyhamnen erbjuder dessutom en glimt av Öresund. Sedan några år tillbaka pågår en omfattande utveckling av området runt Malmö Central och det som en gång låg lite avsides är idag en del av stadens centrum. Fastigheten består främst av kontorslokaler men även ett mindre antal lägenheter. I huset finns en allmän takterrass som används flitigt av våra hyresgäster.

KOMMUNIKATION
Malmö Central ligger ett par minuters gångväg bort och ytterligare några minuter tar dig fram till Stortorget. På Malmö Central finns inte bara tåg och Citytunnel utan även stadsbussar och länsbussar. Bilpendlare tar med fördel Jörgen Kocksgatan för snabb åtkomst till ringvägen och motorvägen.

SERVICE
Eftersom området befinner sig i förändring dyker hela tiden nya restauranger och butiker upp. På Malmö Central hittar man idag ett stort och varierat utbud av lunchrestauranger och viss service. På andra sidan Nyhamnen ligger Universitetet och flera lunchställen.

ÖVRIGT
Tillträde enligt överenskommelse.

PARKERING
I huset finns ett garage med möjlighet att hyra platser. I närheten finns flera parkeringshus samt
gatuparkering längs kajen och i närområdet.


Bilder på lokalen