Kontor, Skalholtsgatan 10, Kista, Kista

Fastighets AB Balder Bilservice (129 m) Restaurang (129 m) Shopping (42 m) Friskvård (364 m) Kemtvätt (512 m) Uttagsautomat (620 m) Bank (986 m) Kommunikation (289 m)

Variernade planlösning med stora möjligheter att påverka utformning i ljus och fräsch miljö på lugn återvändsgata.

Beskrivning

Fastigheten erbjuder en mix mellan enskilda kontor och öppet landskap med flertalet konferensrum i varierande storlekar. I mitten av fastigheten är det ljusgårdar vilket skapar en öppen och ljus känsla mellan våningarna. Genomgående fräscha ytskikt i hela fastigheten.

I entrén möts du av en stor välkomnande receptionsyta med möjlighet till spontana möten i den anslutande loungen. I fastigheten finns flertalet pentrys och även två stora matsalar som även fungerar som mötesplatser.

I källaren finns ett garage med ett 50-tal platser och direkt anslutning till fastigheten ytterliggare ca: 30 parkeringsplatser. Varumottagning finns som med lätthet nås med lastbil.

Omgivning

Kontorsfastighet belägen i utkanten av centrala Kista, med bra skyltläge utmed Kymlingelänken och nära påfarten till E4.

Kommunikationer

10 min. promenadavstånd till T-bana Kista samt bussförbindelser till andra delar av norra Stockholm. Snabb access med bil till påfart E4.

Planlösning

Mixad planlösning. Med både öppna ytor och cellkontor. Ljusgårdar på båda sidor av huset ger ett härligt ljusinsläpp. Fastigheten har två entrer varav den ena är utrustad med en reception med en lounge-del som uppmuntrar till sponatana möten.

Parkering

Garageplats. Går att hyra.

Service

All tänkbar närservice finns i Kista Galleria på 10 min. promenadavstånd.Oerhört stort utbud av lunchrestauranger, snabbmatställen, caféer i Kista Galleria.

Skalholtsgatan 10, Kista

Kontorslokal i Kista i i ljus och fräsch miljö på lugn återv...

Visad

Skalholtsgatan 9, Kista

Öppen planlösning med stort härligt ljusinsläpp och generös ...

Visad

Skalholtsgatan 5, Kista

Hyresgästen erbjuds en flexibel och öppen planlösning med sl...

Visad

Haukadalsgatan 3, Kista

Kontor högt upp i fastigheten med härligt ljusinsläpp. Möjli...

Visad