Kontor, Sjöhagsvägen 3, Gustavsvik, Västerås

  • 470 m²

Ett kontorsläge med fantastisk utsikt över Mälaren


Lokaltyp Kontor
Total yta 470 m²
Adress Sjöhagsvägen 3
Område Gustavsvik
Kommun Västerås kommun
Objektsnummer 41945355
Bifogade filer

Beskrivning

Kontor med utsikt över Mälaren och direkt närhet till härlig utemiljö för att öka välmåendet hos era anställda. Boka in en visning så tar vi er på en rundtur.

Övrigt

Planlösningen består i dagsläget av både rumsindelade och öppna ytor med fantastisk utsikt över Mälarens glittrande vatten och skärgård. Här får ni vara med och påverka utformningen av lokalen och skräddarsy ytorna efter er verksamhet. Bilden visar en digital styling av lokalen. 

Gustavsvik är attraktivt beläget vid Mälarens strand med härliga rekreationsytor runt knuten. Här har våra hyresgäster direkt närhet till Lögarängsparken och Mälarpromenaden som erbjuder trivsamma promenad- och joggingstråk längs vattnet. Under 2022-2023 utvecklar Corem området med fokus på hälsa, friskvård och hållbarhet.

Vi lyfter och moderniserar utemiljön med ny pocket park, grönytor, planteringar, cykelparkering samt sittplatser där personalen kan umgås över lunch eller ta ett möte. Även delar av fasaden och entréerna får sig ett lyft när Member 24 slår upp portarna till sin nya flagskeppsanläggning i slutet av 2022.

Med riktning mot city så möts ni av en småbåtshamn, wakeboardbana, badplats och utegym. Här finner ni även några av Västerås mest omtalade restauranger där ni kan avnjuta en lunch med utsikt till Mälaren. Fortsätter ni lite till så når ni snart Västerås Centralstation som erbjuder goda kommunikationer med buss och tåg.

Några få minuter med bil från Gustavsvik så ligger Slakteriet som är en saluhall med utsökt mat från hela världen. Här finns även delikatesser och en florist. Flera lunchalternativ finns längs Sjöhagsvägen. Närområdet bjuder även på hälsosam idrott i Klöverhallen, simning i det nyrenoverade Lögarängsbadet samt träning hos Member 24 gym som öppnar inom kort. 

Centralstationen i Västerås tar dig vidare med buss och tågtrafik i alla riktningar. Med en skön promenad längs vattnet når ni centralstationen i Västerås på ca 15 minuter. Vill man åka kommunalt så finns det tre busslinjer som trafikerar området. Här har du också snabb och enkel access till E18 på några minuter med bil från Gustavsvik. Fastigheten har goda parkeringsmöjligheter både stor utomhusparkering samt garage. 


Karta

Bilder på lokalen