Kontor, Scheelegatan 7, EMILSTORP, Malmö

  • 250 - 850 m²

Trevligt kontor på strategiskt läge mellan Malmös centrala delar och Inre Ringvägen.


Lokaltyp Kontor
Total yta 250 - 850 m²
Adress Scheelegatan 7
Område EMILSTORP
Objektsnummer 41923156

Beskrivning

Oavsett om man är ute efter en traditionell kontorslokal med stora rum eller en modernare lokal med öppet kontorslandskap går denna lokal att anpassa efter just er verksamhet. Byggnadens konstruktion gör att ytan både kan förändras och delas av.

I dag fördelar sig ytan över två plan med traditionell rumsindelning. Här finns flera WC och ett stort pentry med plats för många. De stora fönstren på bottenplan ger ett härligt ljusinsläpp.

Själva knutpunkten i lokalen är den välkomnande entrén med plats för både reception och väntande besökare. I receptionen finns också den trevliga trappan som binder samman våningsplanen och gör att man känner sig nära alla oavsett var i lokalen man befinner sig.

Fastigheten är uppförd i början av 60-talet och är belägen i Emilstorp i sydöstra Malmö mellan Sallerupsvägen och Amiralsgatan. Lokalens läge gör att den är perfekt för verksamheter som snabbt behöver kunna ta sig ut till kunder runt om i Malmö eller har många besökare.

Lokalen är ansluten till fibernät.

Omgivning

Här samsas industriverksamheter med kontor och bostäder. Närheten till Malmös centrala delar gör att området växer och utvecklas.

Kommunikationer

Kommunikationerna är goda oavsett om man kommer med bil, kollektivtrafik eller cykel. Det är ca 4 km till Malmö Centralstation. Ca 2 km till Inre Ringvägen och från byggnadens entré till busshållplatsen är det ca 300 m.

Planlösning

Traditionell rumsindelening.

Parkering

Till lokalen hör ett antal parkeringsplatser belägna direkt på fastigheten.

Service

Här finns god service med både lunchrestauranger och livsmedelsbutik.


Bilder på lokalen