Kontor, Sankt Eriksgatan 119, Vasastan, Stockholm

  • 821 m²
  • ca 9 månader efter avtal
  • 324 979 kr/mån

Unikt kontor i unikt hus!


Lokaltyp Kontor
Total yta 821 m²
Adress Sankt Eriksgatan 119
Område Vasastan
Publicerad 2023-11-14
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1929
Hiss Ja
Våning 8
Tillträde ca 9 månader efter avtal
Objektsnummer 41956213
Hyra 324 979 kr/mån
4 750 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Den lite putslustige skulle säga att Vin & Sprits gamla huvudkontor är berusande fina - byggnaden, lokalerna, arkitekturen från 1923. Men också möjligheterna och läget. Grönstedtska Palatset, även kallat Vinlagret, ligger där S:t Eriksgatan möter Norra Stationsgatan. Läget valdes med omsorg för sin närhet till järnvägen, med tanke på vinet som kom lastade i tankar i på godsvagnar.

Ser man till dagens framväxt av staden kan man konstatera att läget var valt med god framsynthet. I Hagastaden, där innerstan smälter ihop med Solna, utvecklas nya bostäder, kontor, näringsliv, forskning, utbildning service, kommunikation och parkmiljö för att göra Stockholm större. Nyktert uttryckt: Ett framtidsläge. Inspirerande, vackert och funktionellt där gamla lokaler möter den nya tidens människor med den nya tidens behov.

Avtal skrivs på 5 år.

Välkommen att ta kontakt för en visning!

Omgivning

Hagastaden är en ny stadsdel under utveckling och är ett av Stockholms framtidsområden som redan attraherar både nya företag och boende. Här byggs både kontor, bostäder och akademi då området även är ett av Stockholms prioriterade Life Science områden. Samhällsservicen håller på att byggas ut och redan idag är området väletablerat med livsmedelsbutiker, gym, restauranger, caféer m.m.

Kommunikationer

Läget är mycket bra med ca 8-9 minuters promenad både till Sankt Eriksplan och Odenplan samt endast 3-4 minuters promenad till nya Citybanan som stod klar 2017. Med bil når man E4:an på någon minut. Ett flertal busslinjer finns i området samt att flygbussarna passerar precis utanför fastigheten.

Planlösning

En unik lokal med industrikänsla och modern planlösning där öppet landskap, rumsindelning och konferensytor är smart och smakfullt planerade. Luftigt och ljust. Helhetsupplevelsen är det som gör dessa lokaler speciella. Att anlända från utsidan ger en känsla av vördnad, fascination och storslagenhet. När du väl är inne förändras upplever du hela sammanhanget: En modern, lustfylld miljö med inspirerande atmosfär signerad av nutid. En plats i historien som är väl lämpad för att skapa framtiden, där det kulturhistoriska värdet anses vara mycket högt och värt att bevara. En stadsbyggnadsmässig pärla!

Parkering

Aimo Park tillhandahåller parkeringsgarage i fastigheten.

Service

I fastigheten finns ett stort parkeringsgarage. I området finns ett flertal gym, stora matbutiker, restauranger, caféer Apotek och Systembolag m.m.


Karta
Visa på kartan: