Övrig lokal, Sörmarksgatan 199-205, Central-Borås, Borås

Hemsö Fastighets AB Kommunikation (2062 m)

Modern kontors/lager fastighet med närhet till R40.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Övrig lokal
Total yta 2 800 m²
Adress Sörmarksgatan 199-205
Område Central-Borås
Objektsnr 41914631
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Stora ytor uppblandat mellan kontor och lager gör det möjligt med varierad verksamhet. Fastigheten har en lastbrygga och tillgång till många parkeringsplatser. Fastigheten är i två plan och ligger på Sörmarken, nära riksväg 40.

Kommunikationer

Borås strategiska läge gör att många företag väljer att etablera sig där. Staden är knutpunkt för fyra riksvägar, bl.a. motorvägen mellan Göteborg och Stockholm. Här finns också järnväg i fyra riktningar. Med X2000 når man Stockholm på drygt 3 timmar. Du kan även åka med Kust-till-Kust banan som går från väst- till östkusten eller direkt från Varberg alternativt Uddevalla. Borås väl utbyggda bussnät gör det möjligt att nå stora delar av Sverige smidigt. Till Stockholm åker du lätt med långfärdsbussar cirka åtta gånger om dagen och till Göteborg finns förbindelser ungefär 20 gånger per dag. Närheten till Landvetters flygplats, 25 minuters bilresa bort, är ytterligare en faktor som gör Borås attraktivt. Från Landvetter, som ligger mellan Borås och Göteborg reser du med direktflyg till bland annat Stockholm, Västerås, Borlänge, Paris, London eller Bryssel. Med flygbuss tar du dig enkelt och bekvämt från och till Landvetters flygplats. Turerna går med jämna intervaller omkring en gång i timmen. Inom en omkrets av 10 mil runt Borås bor 1,5 miljoner människor - 100 00 av dem i Borås Stad. Efter Göteborg är Borås den största staden i Västsverige och centrum i Sjuhärad.

Service

Borås är småstad och storstad i ett, tillräckligt stort för att rymma ett brett utbud av nöjen, kultur och service, men litet nog för att ha allt på bekvämt avstånd. Borås centrum har blivit allt mer levande och stor omsorg har på senare tid lagts ner på att skapa nya mötesplatser.