Kontor, Södra Gubberogatan 8, Göteborg, Göteborg

  • 275 m²
  • Enligt överenskommelse.
  • 38 958 - 64 167 kr/mån

En modernt renoverad lokal med smart närcentralt läge. Öppet landskap för 10-15 pers, 4 kontorsrum för 1-2 personer, konf.rum samt ett par tysta rum.


Lokaltyp Kontor
Total yta 275 m²
Adress Södra Gubberogatan 8
Område Göteborg
Hiss Hiss finns
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41833876
Områdeshyra 38 958 - 64 167 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år

Beskrivning

En härlig lokal i smart centralt läge, med blandad planlösning. Här finns öppet landskap, fyra kontorsrum för 1-2 personer, konferensrum samt ett par tysta rum. Rymligt kök med utgång till en helt privat terrass!

Nyligen renoverad så här kan ni flytta in i en helt ny och fräsch lokal.

I fastigheten finns Friskis & Svettis och en restaurang med uteservering och cateringmöjligheter.

Parkering finns i huset och 60-bussen stannar precis intill.

Omgivning

Mitt i centrala Göteborg, bara några stenkast från Avenyn och evenemangsstråket vid Scandinavium och Nya Ullevi, växer nu en helt ny stadsdel fram.

Kvarterets läge mellan Gullbergsån och Anders Personsgatan är attraktivt och kommunikationerna goda. Trädplanteringar, ny gång- och cykelväg samt gångbroar över ån ska skapa trivsel för boende och besökare.

- Norra Gårda är ett av de mest expansiva och intressanta områdena i Göteborg
Gårda har med sitt strategiska läge har inte lång till de centrala delarna av Göteborg som Korsvägen och Svenska mässan eller Avenyn. Det går med lätthet att ta sig hit då området ligger nära de stora genomfartslederna och har goda förbindelser via kollektivtrafiken. Dessutom finns det gott om parkeringsmöjligheter i området samt ett bra utbud av lunchrestauranger. En ny stadsdel har börjat växa fram i norra Gårda. I kvarteret Venus, som ligger mellan Gullbergsån och Anders Perssonsgatan, fanns tidigare ett gammalt bussgarage samt den gamla spårvagnshallen Gårdahallen som inhyser Ringlinien och Göteborgs historiska spårvagnar. Denna byggnad kommer att stå kvar och har fått en ansiktslyftning under 2008. I norra delen av kvarteret uppfördes under åren 2006-2009 cirka 350 bostadsrätter. I södra delen uppför Poseidon - som är en av huvudaktörerna tillsammans med Riksbyggen, PEAB och JK Bygg, 450 hyresrätter som ska stå klara 2012.

Kommunikationer

Goda kommunikationsmöjligheter med busslinje 60 till Norra Gubberogatan.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter

Service

Lunchrestaurang finns i huset. För den träningsintresserade finns Friskis och Svettis i huset.
Uthyrare & kontaktpersoner