Kontor, Södra Gubberogatan 8, Göteborg, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 16 042 - 37 813 kr/mån
Lokalisera AB Friskvård (2 m) Restaurang (68 m) Kommunikation (196 m) Parkering (205 m) Bilservice (368 m) Shopping (371 m) Bränslestation (441 m) Grönområde (457 m) Uttagsautomat (511 m) Bank (514 m) Kemtvätt (536 m) Postkontor (734 m)

Modern lokal med strategiskt läge i populära Gårda.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 275 m²
Adress Södra Gubberogatan 8
Område Göteborg
Hiss Hiss finns
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnr 41833876
Lokalguidens estimerade områdeshyra
16 042 - 37 813 kr/mån
700 - 1 650 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Lokalen som är på 275 kvm har en flexibel planlösning som idag är en mix av enskilda kontorsrum och öppet landskap. Pausutrymmet ligger avskiljt med en dörr som leder direkt ut till en gemensam terrass. Vi anpassar lokalen efter era önskemål.
Tillgängligheten är ypperlig då fastigheten ligger i direkt anslutning till E6 och E20 och parkeringsmöjligheterna intill fastigheten är goda, i garage eller utomhus. Reser du med kollektivtrafik finns både spårvagnslinjer och bussar på gångavstånd.
I huset finns lunchrestaurang och för den träningsintresserade finns även Friskis och Svettis

Omgivning

Mitt i centrala Göteborg, bara några stenkast från Avenyn och evenemangsstråket vid Scandinavium och Nya Ullevi, växer nu en helt ny stadsdel fram.

Kvarterets läge mellan Gullbergsån och Anders Personsgatan är attraktivt och kommunikationerna goda. Trädplanteringar, ny gång- och cykelväg samt gångbroar över ån ska skapa trivsel för boende och besökare.

- Norra Gårda är ett av de mest expansiva och intressanta områdena i Göteborg
Gårda har med sitt strategiska läge har inte lång till de centrala delarna av Göteborg som Korsvägen och Svenska mässan eller Avenyn. Det går med lätthet att ta sig hit då området ligger nära de stora genomfartslederna och har goda förbindelser via kollektivtrafiken. Dessutom finns det gott om parkeringsmöjligheter i området samt ett bra utbud av lunchrestauranger. En ny stadsdel har börjat växa fram i norra Gårda. I kvarteret Venus, som ligger mellan Gullbergsån och Anders Perssonsgatan, fanns tidigare ett gammalt bussgarage samt den gamla spårvagnshallen Gårdahallen som inhyser Ringlinien och Göteborgs historiska spårvagnar. Denna byggnad kommer att stå kvar och har fått en ansiktslyftning under 2008. I norra delen av kvarteret uppfördes under åren 2006-2009 cirka 350 bostadsrätter. I södra delen uppför Poseidon - som är en av huvudaktörerna tillsammans med Riksbyggen, PEAB och JK Bygg, 450 hyresrätter som ska stå klara 2012.

Kommunikationer

Goda kommunikationsmöjligheter med busslinje 60 till Norra Gubberogatan.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter

Service

Lunchrestaurang finns i huset. För den träningsintresserade finns Friskis och Svettis i huset.

Södra Gubberogatan 8, Gårda

Moderna och ljusa kontorslokaler på andra våning. Flexibel p...

Visad

Södra Gubberogatan 4, Gårda

Moderna ochn ljusa kontorslokaler med flexibel planlösning. ...

Visad

Södra Gubberogatan 4-20, Gårda

Högt belägen fastighet, där ljuset når stora delar av kontor...

Visad

Södra Gubberogatan 20, Göteborg

Ljus, luftig och väldisponerad lokal med mestadels öppen pla...

Visad