Kontor, Södra Gubberogatan 20, Göteborg, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 12 542 - 29 563 kr/mån
Lokalisera AB Friskvård (42 m) Restaurang (108 m) Parkering (223 m) Kommunikation (235 m) Bilservice (336 m) Shopping (412 m) Bränslestation (426 m) Uttagsautomat (478 m) Bank (481 m) Grönområde (520 m) Kemtvätt (576 m) Postkontor (762 m)

Ljus, luftig och väldisponerad lokal med mestadels öppen planlösning. Strategiskt läge, lätt att hitta P och med fin utsikt mot stan.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 215 m²
Adress Södra Gubberogatan 20
Område Göteborg
Hiss Hiss finns
Objektsnr 41849456
Lokalguidens estimerade områdeshyra
12 542 - 29 563 kr/mån
700 - 1 650 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

På våning 3 ligger denna kontorslokal på 215 kvm. Här är mycket ljust och luftigt med fönster i tre väderstreck, parkettgolv och lokalen har en öppen planlösning kombinerat med ett större enskilt kontorsrum och stort konferensrum. Några trappsteg upp ligger pentry och pausutrymme.
Tillgängligheten är förträfflig då fastigheten ligger i direkt anslutning till E6 och E20 och detta ger den samtidigt ett alldeles ypperligt skyltläge. Reser du med kollektivtrafik finns både spårvagnslinjer och bussar på gångavstånd. Goda parkeringsmöjligheter intill fastigheten, i garage eller utomhus.
För den träningsintresserade finns Friskis och Svettis i huset, en ny lunchrestaurang och i närheten ligger flera andra lunchrestauranger.

Omgivning

Gårda har med sitt strategiska läge inte långt till de centrala delarna av Göteborg som Korsvägen, Svenska mässan och Avenyn. Det går med lätthet att ta sig hit då området ligger nära de stora genomfartslederna och har goda förbindelser via kollektivtrafiken. Dessutom finns det gott om parkeringsmöjligheter i området samt ett bra utbud av lunchrestauranger. Gårda har en spännande utveckling till mötes med både pågående och framtida byggprojekt. Idag finner du kända byggnader som kontorshusen Canon Business Center och Skanskas Gröna Skrapan i Gårda.

Kommunikationer

God förbindelse med busslinje 60 till hållplats Norra Gubberogatan.

Parkering

Garageplats. Går att hyra. Parkeringsplats. Går att hyra för 800 kr/mån.

Service

Lunchrestaurang finns i närområdet. Nära till motorväg E6 och E20.

Södra Gubberogatan 20, Göteborg

Ljus och modern kontorslokal med fönster i tre väderstreck.

Visad

Södra Gubberogatan 4-20, Gårda

Högt belägen fastighet, där ljuset når stora delar av kontor...

Visad

Södra Gubberogatan 8, Göteborg

Modern lokal med strategiskt läge i populära Gårda.

Visad

Södra Gubberogatan 8, Gårda

Moderna och ljusa kontorslokaler på andra våning. Flexibel p...

Visad