Kontor, Södra Bulltoftavägen 17, Kirseberg, Malmö

  • 1 200 m²

Kontorslokaler på strategiskt läge


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 200 m²
Adress Södra Bulltoftavägen 17
Område Kirseberg
Kommun Malmö kommun
Byggår 1966
Hiss Ja
Objektsnummer 41910721

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Fastighet med stor potential belägen på bästa läge på Kirseberg, och dess kommande station. 600-2400 kvm erbjuds i denna fastighet.
På strategiskt läge i expansiva Kirseberg erbjuder vi nu lokaler mellan 600-2400 kvm för användning som kontor, skola eller vård. Fastigheten är belägen strategiskt i Kirseberg vilket gör att man med enkelhet tar sig till både Malmö C men även ut till ringlederna. Under 2019 kommer en ny tågstation finnas ett stenkast bort från fastigheten vilket möjliggör ännu bättre kommunikation till området. Lokalernas planlösning är flexibel och det går att både ha kontorsindelade arbetsplatser samt aktivitetsbaserade ytor. Antal konferensrum och mötesrum anpassas utefter behovet. Välkomna till Malmös framtida, expansiva område!
Trevlig fastighet i 3,5 plan för kontor och småindustri med goda parkeringsmöjligheter på baksidan.

Omgivning

Fastigheten är belägen i stadsdelen Kirseberg i norra Malmö, ett mysigt område med blandat inslag. Boende, skola, idrottsplats, handel och service finns i direkt närhet.

Kommunikationer

Busshållplats finns i direkt närhet. Kommande tågstation 2019.