Kontor, Rissneleden 110, RISSNE, Sundbyberg

  • 5 000 - 50 000 m²

Ett av Stockholmsområdets tydligaste landmärken är redo för nya hyresgäster.


Lokaltyper Kontor / Övrig lokal
Total yta 5 000 - 50 000 m²
Adress Rissneleden 110
Område RISSNE
Byggår 1992
Renoveringsår 2018
Hiss Ja
Objektsnummer 41901512

Beskrivning

1. Profilbyggnad med stark karaktär – ett landmärke i området
2. Moderna, effektiva kontorslokaler till konkurrenskraftig hyra
3. Möjlighet till stora, sammanhängande och tydligt avgränsade förhyrningar
4. Hög säkerhetsklass – ”banksäkert”
5. BREEAM-certifierad fastighet
6. Nära till kollektivtrafik och genomfartsleder
7. Gott om p-platser.
8. Stort SATS gym öppnar jan 2020.
9. Workaround erbjuder coworking och eventservice

Ursvik Entré erbjuder stora, sammanhängande lokaler i en välkänd profilbyggnad av mycket hög kvalitet och funktion i ett attraktivt läge. Förutom byggnaden i sig är detta en möjlighet att etablera sig i ett expansivt område. Här växer en urban miljö fram med företag, bostäder, handel, service, caféer och restauranger. Nära till det mesta. En plats för moderna företag att växa på, och en möjlighet att förknippa starka varumärken med en ikonbyggnad.

Byggnadens inre håller vad den utvändiga arkitekturen lovar. Huset är byggt för eget bruk. Det märks. Känslan av ikonbyggnad sitter i väggarna, i materialvalen och i de genomtänkta lösningarna. Från receptionen leder rulltrappor upp till den ljusa galleriagången, som håller samman huset och de som arbetar i det. Kontorslokalerna, som kommer att anpassas för nästa hyresgäst, har en öppen, flexibel layout med bra dagsljus, ventilation och kyla. I samband med renoveringen kan de skräddarsys efter företagets behov och användning. En visningsyta har redan iordningställts för att visa på möjligheterna. I markplan finns ytor med extra god takhöjd som kan användas för utbildning, datahallar, lab och andra verksamhetsspecifika behov.

Ursvik Entré kan också helt eller delvis anpassas för utbildning (gymnasium, yrkesutbildning eller högskola), vård eller omsorg.

Ursvik Entré miljöcertifierades 2017 enl BREEAM-in-use på nivån Very good.

Omgivning

Ursvik Entré ligger i ett av Stockholms mest spännande utvecklingsområden. Nära de stora arbetsplatsområdena (Kista, Arenastaden, Frösunda, Sundbyberg, Solna Strand, Solna Business Park. Nära Järvafältet. Nära till både Bromma och Arlanda. Runt Ursvik finns gott om grönområden, motionsspår, service och kommunikationer. Här sker en stor del av Sundbybergs planerade tillväxt.

Kommunikationer

Cirka 5 minuters promenad till Rissne T-bana. År 2022 kommer tvärbanan med hållplatser i både Rissne och Ursvik. Bromma flygplats ligger på några minuters avstånd. Busshållplats 512 precis framför fastighetens huvudentré. Via Enköpingsvägen och Ulvsundavägen når man snabbt ut på E18 eller E4.

Service

Ursvik Entré erbjuder ett omfattande servicekoncept med reception, mötesrum, hörsal för 250 personer, eventytor, café, servicebutik och restaurang. SATS Ursvik öppnar januari 2020. Stort cykelrum med plats för 350 cyklar med direktentré och servicestation. Rejäl lastkaj.


Karta
Visa på kartan: Kommunikation (2689 m)

Bilder på lokalen