Kontor, Rissneleden 110, RISSNE, Sundbyberg

  • 1 313 - 36 000 m²
  • 2020-08-01 Enligt överenskommelse

Ett av Stockholmsområdets tydligaste landmärken är redo för nya hyresgäster.


Lokaltyper Kontor / Övrig lokal
Total yta 1 313 - 36 000 m²
Adress Rissneleden 110
Område RISSNE
Kommun Sundbybergs kommun
Byggår 1992
Renoveringsår 2020
Hiss Ja
Tillträde 2020-08-01 Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41901512
Bifogade filer

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

1. Profilbyggnad med stark karaktär – ett landmärke i området.
2. Moderna, effektiva kontorslokaler till konkurrenskraftig hyra.
3. Möjlighet till stora, sammanhängande och tydligt avgränsade förhyrningar.
4. Hög säkerhetsklass – ”banksäkert”.
5. BREEAM-certifierad fastighet.
6. Nära till kollektivtrafik och genomfartsleder.
7. Gott om p-platser.
8. Restaurang i huset.
9. Stort nyöppnat SATS gym.
10. Workaround erbjuder coworking och eventservice.

Ursvik Entré erbjuder stora, sammanhängande lokaler i en välkänd profilbyggnad av mycket hög kvalitet och funktion i ett attraktivt läge. Förutom byggnaden i sig är detta en möjlighet att etablera sig i ett expansivt område. Här växer en internationell och mångkulturell urban miljö fram med företag, bostäder, handel, service, caféer och restauranger. Nära till det mesta. En plats för moderna företag att växa på, och en möjlighet att förknippa starka varumärken med en ikonbyggnad. Vi arbetar för att utveckla Ursvik Entré till ett kraftcentrum för integration och entreprenörsskap, under visionen ”ett internationellt center, mitt i den globala byn”.

Byggnadens inre håller vad den utvändiga arkitekturen lovar. Huset är byggt för eget bruk. Det märks. Känslan av ikonbyggnad sitter i väggarna, i materialvalen och i de genomtänkta lösningarna. Från receptionen leder rulltrappor upp till den ljusa galleriagången, som håller samman huset och de som arbetar i det.

Kontorslokalerna har en öppen, flexibel layout med bra dagsljus, ventilation och kyla. I samband med hyresgästanpassning kan de skräddarsys efter företagets behov och användning. En visningsyta har redan iordningställts för att visa på möjligheterna. Separata uthyrningsenheter i storlek ca 1300 kvm (A) – 1000 kvm (B, C, D) – 700 kvm (E) kan kombineras till önskad volym. För mindre enheter finns möjlighet att hyra enskilda rum eller del av lokal via Workaround.

I markplan finns ytor med extra god takhöjd (4,1 m) som kan användas för utställningsverksamhet eller andra publika ändamål. Vissa delar kan också anpassas för lätt produktion, datahallar, lab och andra verksamhetsspecifika behov, liksom för vuxenutbildning, vård eller omsorg.

Ursvik Entré miljöcertifierades 2017 enl BREEAM-in-use på nivån Very good.

Omgivning

Ursvik Entré ligger i ett av Stockholms mest spännande utvecklingsområden. Nära de stora arbetsplatsområdena (Kista, Arenastaden, Frösunda, Sundbyberg, Solna Strand, Solna Business Park). Nära Järvafältet. Nära till både Bromma och Arlanda. Nära bostäder. Runt Ursvik finns gott om grönområden, motionsspår, service och kommunikationer. Här sker en stor del av Sundbybergs planerade tillväxt.

Kommunikationer

Cirka 5 minuters promenad till Rissne T-bana. År 2022 kommer tvärbanan med hållplatser i både Rissne och Ursvik. Bromma flygplats ligger på några minuters avstånd. Busshållplats 512 precis framför fastighetens huvudentré. Via Enköpingsvägen och Ulvsundavägen når man snabbt ut på E18 eller E4.

Service

Ursvik Entré erbjuder ett omfattande servicekoncept med reception, mötesrum, hörsal för 200 pers, eventytor, café, servicebutik och restaurang. Nyöppnade SATS Ursvik hjälper dig att hålla formen och erbjuder även gruppträning och hälsopaket för företag. Stort cykelrum med plats för 350 cyklar med direktentré och servicestation. Rejäl lastkaj.