Verkstad, Ringborregatan 1, Hälla, Västerås

  • 939 m²
  • 2022-07-01

Lagerlokal med höglager, två egna markportar och tillhörande förråd finns att hyra i attraktiva Hälla


Lokaltyper Lagerlokal / Verkstad / Logistiklokal
Total yta 939 m²
Adress Ringborregatan 1
Område Hälla
Kommun Västerås kommun
Byggår 1961
Renoveringsår 2015
Våning 1
Takhöjd 8,7 meter
Tillträde 2022-07-01
Objektsnummer 41950440

Beskrivning

Ledig kontors- och lagerfastighet bestående av två byggnader med flertalet lediga kontors- och lagerlokaler. En av byggnaderna är en renodlad kontorsbyggnad med lediga kontorsytor som enkelt går att slå samman till större enheter om efterfrågan finns. Den andra byggnaden består av en kombination av kontor, showroom och butiker som kan kombineras med lagerytor. Byggnaderna renoverades 2015 och erbjuder moderna lokaler i gott skick. De flesta av lokalerna har faciliteter såsom kök/pentry, dusch och WC. Då det finns flera lediga lokaler finns stora möjligheter att slå samman ytor till större enheter. Parkering går att ordna via tilläggsavtal.

Denna lokal är en lagerlokal om 774 kvadratmeter, belägen på markplan med öppna flexibla ytor, höglager med 8,7 meter takhöjd och två markportar. På entresolplan finns förrådsytor om 165 kvadratmeter. Det finns goda möjligheter att göra anpassningar enligt hyresgästens önskemål, till exempel göra om en del av ytan till pentry, kontor och WC, förslag på planritning finns bland bilderna.

Omgivning

Hälla är ett attraktivt lättindustriområde 6 kilometer väster om centrala Västerås, strategiskt lokaliserat alldeles intill Västerås flygplats och den viktiga transportlänken E18. Området präglas av lättindustri, logistik, lager och handel med ett brett serviceutbud på närliggande Hälla Shopping och Hälla Syd. Det finns goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Västerås.

Kommunikationer

Goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Västerås

Planlösning

Förslag på planritning med anpassningar finns bland bilderna.

Parkering

Ja

Service

Brett serviceutbud med butiker och restauranger på närliggande Hälla Shopping och Hälla Syd

Vägbeskrivning

Direkt anslutning till E18

Närliggande företag

Schenker, IB Transport, Cykloteket, Ahlsell, Hilti och Däckkompaniet


Karta


Bilder på lokalen