Lagerlokal, Rapsgatan 8, Fyrislund, Uppsala

Lokalguidens estimerade områdeshyra 81 675 - 763 879 kr/mån
Corem Property Group AB Kommunikation (255 m) Shopping (256 m) Friskvård (256 m) Restaurang (291 m) Bilservice (709 m)

Lagerlokaler med takhöjd om 8,8 m, nära E4.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 1 782 - 9 649 m²
Adress Rapsgatan 8
Område Fyrislund
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnr 41896805
Lokalguidens estimerade områdeshyra
81 675 - 763 879 kr/mån
550 - 950 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

pratbubbla_delResurs 14

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

I f.d. postterminalen i Fyrislund finns lediga höglager från ca 1 780 kvm upp till ca 4 850 kvm. Dessutom finns här kontorslokaler om upp till 2 760 kvm, samt lokaler för omklädning, förråd m.m. om drygt 1 700 kvm i källarplan. Lokalerna erbjuder redan i befintligt utförande utmärkta förutsättningar för effektiva logistikflöden med en takhöjd på 8,8 meter, generösa rangerytor på gårdsplanen samt goda in- och utlastningsmöjligheter. På utsidan av fastigheten finns fem lastportar som leder till en invändig lagerhall, samt en takförsedd lastkaj med ytterligare två lastportar som leder direkt in till de stora lagerytorna om ca 4 850 kvm. Lastkajen är även försedd med lyftbord och har plats för ett stort antal fordon i bredd, vilka har gott om manöverutrymme på den stora gårdsplanen. I lagerytorna finns även administrationsytor om ca 466 kvm, som t.ex. kundentré, lagerkontor, WC, personalutrymmen samt kassavalv. Det intilliggande kontorsannexets ytor består av ca 2 634 kvm, som huvudsakligen utgörs av kontorslokaler, konferensrum och personalutrymmen, matsal med beredningskök, motionshall, bastu, mm. Här finns även en större yta som fungerat som reparationsverkstad. I källarplan finns 1 700 kvm med stora omklädningsrum, duschar och bastu samt förrådsytor. Kontors- och källarutrymmena kan även hyras separat. Ytorna lämpar sig väl för att anpassas efter tillträdande hyresgästs önskemål och krav. Kombinationen av synnerliga goda in- och utlastningsmöjligheter, god takhöjd, möjligheter till delning av de stora ytorna, snabbt tillträde och en bra prisbild gör dessa ytor mycket attraktiva för lager/ logistikverksamhet, produktion, tillverkningsindustri mm.

Omgivning

Fyrislund, i sydöstra Uppsala, ligger strax öster om E4, och avgränsas i väster av Tycho Hedéns väg (gamla E4) där Boländerna tar vid, med bl.a. det stora IKEA-varuhuset och vattentornet som riktmärken. Fyrislund utgörs till största delen av ett butiks- och industriområde med en stor variation av olika verksamheter. I norr gränsar Fyrislund till Slavsta, som mestadels består av småskaliga flerfamiljshus och som planeras att byggas ut med bland annat fler varuhus och andra funktioner.

Kommunikationer

Bil: Man tar sig mycket smidigt till och från fastigheten i och med dess närhet till E4:ans södra avfart och rondellen vid IKEA där såväl Kungsängsleden och Tycho Hedéns väg (gamla E4) samt länsväg 255 & 282 ansluter. Buss: Inte midre än fyra busslinjer har hållplats utanför fastigheten: Linje 11 (Fyrislund-Gottsunda), linje 13 (Librobäck - Coop Forum/IKEA), linje 27 (Fyrislund - Gamla Uppsala), samt linje 28 (Fyrislund-Sunnersta). Cykel: Uppsala har ett mycket väl utbyggt nät av cykelvägar och Fyrislund är inget undantag. Cykelbanan löper direkt utanför fastigheten, och till centrala Uppsala är det inte längre än ca tre kilometer.

Service

I närområdet finns gott om alternativ för lunchplanerna genom bl.a. populära Restaurang Amandas med festvåning och hotell, Subway, Restaurang Fyrislund, Max, Mariannes Grill, Anna's, med flera lunchrestauranger. Dessutom finns här många större detaljhandelsbutiker, yrkesbutiker och serviceföretag inom ett flertal branscher. Bland dessa kan exempelvis nämnas Coop, CityGross, Systembolaget, Elon, ElGiganten, IKEA, EM möbler, Rusta, Bauhaus, Beijer Byggmaterial, MECA Bildelar, Biltema, Mekonomen och Bilia m.fl.

Rapsgatan 23, Uppsala Business Park

Flexibel lokal i markplan med kontor/personalutrymmen och mö...

Visad

Rapsgatan 23, Uppsala Business Park

Lokal i Uppsala Business Park i 2 våningsplan. Egen entré oc...

Visad

Pustgatan 5, Fyrislund

Castellum bygger vidare i Östra Fyrislund

Visad

Möllersvärdsgatan 12, Fyrislund

Kontorsrum i trevlig gemenskap med ca 15 rum och fri parkeri...

Visad