Kontor, Radiatorvägen 13, Aspholmen, Örebro

  • 20 m²
  • 2024-04-01

Kontorshotell på Aspholmen!


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 20 m²
Adress Radiatorvägen 13
Område Aspholmen
Kommun Örebro kommun
Hiss Nej
Tillträde 2024-04-01
Objektsnummer 41970796

Beskrivning

Nu finns möjlighet att hyra ett kontorsrum i storlek 18 och 20 kvm. Generöst med ljusinsläpp, nytt golv och nymålade väggar.

Inkluderat i kontorshotellet finns gemensam entré, nyrenoverat pentry och WC.

Hyresindikation/mån från 2 200 - 3 600 kr ex moms inklusive drift och fastighetsskatt. Det som tillkommer är eget abbonemang för bredband.

Omgivning

Aspholmen är ett av Örebros snabbast växande områden och det är inte undra på. Här har du allt du behöver för att lösa det där kluriga vardagspusslet. Vill du uträtta ärenden eller träna under lunchen? Här finns ett varierat utbud av butiker och träningsanläggningar, som till exempel gym, padel, bowling, simulatorgolf, simhall och massage. För den hungriga finns också mycket att välja på, allt från sallader och husmanskost till kebab och italienskt. Och varför inte passa på att köpa fredagsgodis eller fika till konferensen?
Du tar dig enkelt hit, enkelt ut på E18/E20 och enkelt in till stan.

Kommunikationer

Tack vare närheten till E18/E20 tar du dig snabbt in och ut ur området. Området ligger både smart och centralt, oavsett om du tar dig hit med buss, bil eller varför inte cykel? En fin och nyrenoverad cykelbana löper hela vägen in till city.

Planlösning

Rum 12: ca 20 kvm
Rum 13: ca 18 kvm

Parkering

På Aspholmen är det lätt att parkera bilen, här finns gott om p-platser i hela området. Urladdat batteri eller tom tank? Inga problem, här har du nära till såväl laddstolpar som bensinstationer.

Övrigt

I fastigheten finns butiks-, kontors- och lagerlokaler.
Förnyelsebar fjärrvärme och grön el.


Karta