Kontor, Rådmansgatan 40, City, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 825 000 - 1 475 000 kr/mån
Fabege AB Kommunikation (2858 m)

Fina ytor med härligt atrium och takterrass!

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 3 000 m²
Adress Rådmansgatan 40
Område City
Våning 9
Objektsnr 41904029
Lokalguidens estimerade områdeshyra
825 000 - 1 475 000 kr/mån
3 300 - 5 900 kr/m²/år
Få prisuppgift & information

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Här kan du tillsammans med oss skapa en fin unik arbetsplats. Bra takhöjder, stora fina fönster och egna terrasser.

Omgivning

Fastigheten återfinns i genuina stadskvarter och ligger i kvarteret Kungstensgatan,Tulegatan, Döbelnsgatan och Rådmansgatan. Innergård med infart från Kungstensgatan!

I samma kvarter som ert nya kontor finns det gott om namnkunniga grannar. Discovery Networks Sweden med bland annat Kanal 5 och Kanal 9, Företagarna, Björn Borg, Landahl Advokatbyrå, Accenture/Fjord, Unibet, Volontair, Stokab och restaurang Farang.

Kommunikationer

T-banestation Rådmansgatan ligger bara 300 meter bort. För att nå Hötorget eller Odenplan krävs bara en promenad på mindre än 10 minuter. E4 nås enkelt med bil via Sveavägen och Norrtull.

Planlösning

Nu finns det möjlighet att få fina skräddarsydda lokaler i den vackra fastigheten Apotekaren. Ytor finns mellan ca 2000-5000 kvm.

Service

All tänkbar service finns i närområdet, här ligger många bra och högklassiga restauranger såsom Farang, Esperanto, Den Gamle och havet, Råkultur och Adam/Albin för att nämna några.

Träningsmöjligheter finns på Friskis & Svettis på Kungstensgatan 39 eller på SATS vid Spårvagnshallarna, det finns också ett flertal andra friskvårdscenter i området. För shopping i större butiker och varuhus kan man ta en kort promenad till Hötorget.

Närliggande företag

I fastigheten sitter bland annat Stokab, Företagarna, Björn Borg Kanal 5, Wrapp och Landahl Advokatbyrå.

Övrigt

Våra kunder och våra lägen är centrala i allt vi gör som fastighetsbolag. Vi brinner för att skapa en arbetsmiljö där er verksamhet kan utvecklas. Därför satsar vi mycket på kunddialog och att ständigt utveckla både våra kontorslokaler och områden i takt med våra kunders önskemål.

Vi har exempelvis lokal- eller servicekontor i alla våra områden, med egen personal. Det innebär att ni alltid har snabb tillgång till ett kompetent fastighetsteam om ni behöver hjälp med något. Inget är för stort eller för smått. Vi bryr oss in i minsta detalj för att ni ska trivas och slippa bekymra er om lokalen.

Vad önskar du dig av en bra värd? Vi lyssnar mer än gärna på dina önskemål.
Fastigheten består av ett stort antal olika huskroppar, varav gårdshuset är det äldsta. Fastighetens äldsta del byggdes 1900 och genomgick en totalrenovering interiört när det gäller allt vad nya tekniska installationer innebär under 2011-2012. Den öppna planlösningen har effektivitet som grundmall och det genomgående ljusinsläppet piggar såklart upp under mörka vinterdagar. Här finns allt från vanliga kontor till showrooms.

Fastigheten har under de senaste åren använts som TV-studios men är nu konverterade till kontor och utställningsytor med takhöjder som backar upp storslagna visioner.

Fastigheten har utvecklats till något av ett mediehus med flera större medieföretag, Kanal 5, Bonnier Gaming, Toca Boca, Prat PR med flera. Andra hyresgäster i huset är Björn Borg, Aveqia Matlagning, Landahl Advokatbyrå, Norrmalms Stadsdelsnämnd, Wrapp, Looström & Gelin, SOS Alarm, Företagarna och Stokab. En ljus och luftig entré från Rådmansgatan 40 följer modern standard som resten av lokalerna.

Det går en grön tråd genom arbetet med att förädla alla våra kontorsfastigheter i innerstan. I fastigheten använder vi genomgående miljövänliga material. Även energi och vattenförbrukning kommer att minimeras genom modern, energieffektiv teknik. Målet är att överträffa energikriterierna för GreenBuilding.

Rådmansgatan 40, City

Nyrenoverade lokaler med högt i tak och industrikaraktär!

Visad

Döbelnsgatan 24, City

Lokal med högt i tak och industrikaraktär! Egen balkong.

Visad