Kontor, Prästgatan 36, Centrum, Östersund

Lokalguidens estimerade områdeshyra 10 792 - 21 000 kr/mån
Diös Shopping (14 m) Friskvård (31 m) Restaurang (32 m) Uttagsautomat (193 m) Bank (224 m) Kommunikation (1624 m)

Häftig kontorslokal i centrala Östersund.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 140 m²
Adress Prästgatan 36
Område Centrum
Våning 2
Objektsnr 41895272
Lokalguidens estimerade områdeshyra
10 792 - 21 000 kr/mån
925 - 1 800 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Central kontorslokal längst Prästgatan med högt till tak och stora ljusinsläpp.

Omgivning

Östersund är en aktiv, liten stad som präglas av framtidstro, företagsamhet samt en levande landsbygd och stadskärna. Det finns ett rikt utbud av shopping, kaféer, restauranger, kultur, nöjen och aktiviteter. Näringslivet består huvudsakligen av små och medelstora företag varav några är världsledande inom sina respektive områden. Turism och besöksnäringen är stark med många attraktiva besöksmål. Flera statliga myndigheter är också lokaliserade i Östersund. Kommunikationerna är mycket goda med såväl flyg, tåg som buss. Från innerstaden har man en enastående utsikt över Storsjön och Oviksfjällen. Upplev ”Vinterstaden Östersund” med vita, gnistrande vidder och härliga utomhusaktiviteter. Ta en tur med långfärdsskridskor på Storsjöns is eller välkomna vårsolen i Badhusparken. Naturen är aldrig mer än några minuter bort i Östersund! Sommartid fylls stadens gator av ett myller av stadsbor, besökare, turister och studenter - och du får självklart inte missa en av Skandinavens största musikfestivaler, Storsjöyran.

Kommunikationer

Närhet till allmänna kommunikationer. Ett flertal busslinjer trafikerar hållplatsen i nära anslutning till fastigheten. Tågstationen ligger på ca 15 minuters gångavstånd.

Övrigt

Fastigheten ligger på den populära gågatan Prästgatan. Här har du bekvämt gångavstånd till det mesta som Östersund har att erbjuda i form av affärer, butiker, restauranger och kaféer m.m. Företag i närheten är bl a Länsförsäkringar, Resia och Handelsbanken. Nära till Storsjöteatern och Badhusparken. Du promenerar snabbt till flygbussen och till tågstationen.