Kontor, Prästgatan 12 B, CENTRALT INNANFÖR PROMENADERNA, Norrköping

  • 564 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 32 900 - 44 650 kr/mån

Unik chans för det större kontoret, bättre läge än så här blir det inte.


Lokaltyp Kontor
Total yta 564 m²
Adress Prästgatan 12 B
Område CENTRALT INNANFÖR PROMENADERNA
Byggår 1972
Våning 3
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41904046
Områdeshyra 32 900 - 44 650 kr/mån
700 - 950 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Stor och fin lokal med 564 generösa och attraktiva kvm med härlig utsikt åt Drottninggatan. Lokal med hög takhöjd och dessutom extra ljusinlsäpp via fina takfönster. Layouten är flexibel för den tillträdande hyresgästen. Här är du själv med och utformar ditt framtida kontor. Lokalen erbjuder nya och fräscha ytsikt, fullt utrustat pentry samt tre toaletter (varav en HWC med dusch) samtliga med helkaklade väggar samt klinkers.Tillgång till gemensam konferensavdelning i fastighetens penthouse, tillgång även till en uteterass för den härliga fikastunden i solen. Möjlighet finns också att till omklädning och duschmöjigheter i fastighetens källare.

Omgivning

Mitt i city med närhet till ett brett shoppingutbud med utsikt över den prisbelönta Nya Hörsalsparken och Norrköpings nya trappa. Vid trappans slut finner du kvarteret Knäppingsborg.

Kommunikationer

Buss och spårvagn i direkt anslutning till fastigheten. Promenadavstånd till Norrköpings resecentrum.

Parkering

Mycket nära till flertalet P-hus och garage.

Service

Norrköping City med ett brett utbud med över 140 butiker, närhet till bibliotek, vårdcentraler, bank, livsmedelsbutik, restauranger, pubar, biograf, museum mm. och gångavstånd till inomhusbad. Närhet till parkeringshus i City.


Bilder på lokalen