Butikslokal, Poppelgatan 21, LOMMA, Lomma

  • 1 713 m²
  • 2020-12-01 Eller enligt överenskommelse

Butikslokal eller kontor, showroom eller lager/verkstad. Lokal med flera användningsområden i utmärkt läge!


Lokaltyper Kontor / Butikslokal / Produktionslokal / Verkstad
Total yta 1 713 m²
Adress Poppelgatan 21
Område LOMMA
Kommun Lomma kommun
Hiss Ja
Tillträde 2020-12-01 Eller enligt överenskommelse
Objektsnummer 41893331

Beskrivning

Här kan vi erbjuda högkvalitativa ytor för olika typer av verksamheter. Lokalerna är idag anpassade för kontor/lager/gym men det finns möjlighet att anpassa lokalerna efter egna behov och önskemål.

Omgivning

Naturmiljön i Lomma präglas av det kustnära läget med artrika strandmiljöer samt badstränder och parker.

Kommunikationer

Kommunen gränsar till Malmö stad, Burlövs, Staffanstorps, Lunds och Kävlinge kommuner. Motorväg mot Malmö och 90-väg mot Lund ger möjlighet till snabba transporter. Körtiden till Malmö från kommunens olika delar är ungefär 15–20 minuter. Kollektivtrafiken är väl utbyggd med täta bussförbindelser till Malmö och Lund.

Lokal persontågstrafik planeras starta någon gång efter 2021 på sträckan Kävlinge - Flädie - Lomma - Malmö. Läs mer om Lommabanan på lommakommun.se

Planlösning

Stor ljus entré på bv där man välkomnas med en enorm rymd där det är öppet upp till andra våningen. Fasaden vid entrén och kontorsdelen utgörs av glaspartier som ger lokalen mycket ljus samt ger en spännande och innovativ miljö för både butik/showroom samt kontor. Andra våningen används idag som kontor och gym men passar även bra som lager/butik/showroom. Två stora omklädningsrum med duschutrymmen och bastu finns även på andra våningen.

Parkering

Parkeringsplatser i direkt anslutning till lokalen

Service

Lokalen ligger mitt i Lomma med närhet till all tänkbar service. Runt hörnet ligger pizzeria, däckfirmor, café, etc.

Skyltläge

Bra

Närliggande företag

Utmärkande för näringslivet i Lomma är ett stort antal fåmansföretag. Kommunen är största arbetsgivaren. SLU (Sveriges Lantbruksuniversitet) i Alnarp är en stor arbetsgivare inom kommunen. Största privata arbetsgivare är KåKå och Nolato Medevo.

Jordbruksnäringen omfattar 3 000 hektar och sätter sin prägel av jordbruksbygd på kommunen.

Den lokala arbetsmarknaden omfattar drygt 6 000 arbetstillfällen, främst inom företag med inriktning på konsultverksamhet, service och handel samt lättare industriell verksamhet. StickIt och Grundström i Lomma AB sitter i samma fastighet.


Karta
Visa på kartan: