Lagerlokal, Polgatan 8, Tollarp

Företagshus Friskvård (16 m) Shopping (58 m) Restaurang (92 m) Postkontor (106 m) Kommunikation (129 m) Bilservice (158 m) Uttagsautomat (262 m) Bank (262 m) Bränslestation (819 m) Grönområde (1699 m)

Just nu har vi ledig lokal i Tollarp på 125 kvm. Lokalen är rymlig och har flertal större fönsterpartier i industristil som både ger ett fint ljusinsläpp och påminner om fastighetens historia (fd sängfabrik). Planlösningen består av en stort yta för lager, produktion eller butik, ett mindre kontorsrum och en WC med dusch. Det finns två ingångar till lokalen, en gångdörr från parkeringen och en port som leder in i en lastkorridor vilken delas med övriga hyresgäster i fastigheten. Lokalen har b...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 125 m²
Adress Polgatan 8
Våning 1
Tillträde Omgående.
Objektsnr 41809486
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Just nu har vi ledig lokal i Tollarp på 125 kvm. Lokalen är rymlig och har flertal större fönsterpartier i industristil som både ger ett fint ljusinsläpp och påminner om fastighetens historia (fd sängfabrik). Planlösningen består av en stort yta för lager, produktion eller butik, ett mindre kontorsrum och en WC med dusch.

Det finns två ingångar till lokalen, en gångdörr från parkeringen och en port som leder in i en lastkorridor vilken delas med övriga hyresgäster i fastigheten.
Lokalen har bra skyltläge centralt i Tollarp mittemot ICA´s parkering

Välkomna på visning!

Parkering

Fri parkering.

Polgatan 8, Tollarp

Lagerlokal på 125 kvm i gamla lokstallarna i Tollarp. Nu har...

Visad

Långtradargatan 6, Tollarp

Området ligger mitt i Tollarp. Marken är planlagd för småind...

Visad