Kontorshotell, Nybrogatan 34, Östermalm, Stockholm

  • 38 m²
  • Från och med 1 oktober 2019 eller enligt överenskommelse.

På Östermalms bästa gågata intill Östermalmstorg finns ett av Stockholms äldsta kontorshotell beläget. Just nu finns möjlighet att hyra ett mycket vackert rum om ca 38 kvm!


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 38 m²
Adress Nybrogatan 34
Område Östermalm
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1880
Tillträde Från och med 1 oktober 2019 eller enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41923348

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Kontorshotellet är beläget i ett vackert hus med tidstypiskt arkitektur från 1880. Adressen är mycket representativ, husets entrén och trapphuset ett av Östermalms vackraste.

Omgivning

Närhet till härliga grönområden och parker så som Humlegården och det Kungliga Djurgården och Nybrovikens glittrande vatten.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikativt läge med kort gångavstånd till Östermalmtorgs t-banestation, flera busslinjer som trafikerar Strandvägen, Karlavägen, Sibyllegatan och Valhallavägen samt spårvagn sängs Strandvägen. Båttrafik från Nybroviken.

Planlösning

Kontorshotellet brukar vanligtvis vara helt fullt, men just nu finns det tillfälle att hyra ett mycket representativt rum med vackra snickerier och härlig atmosfär.

Om kontorshotellet:
Kontorshotellet, som funnits sedan 1994, utgörs idag av 5 våningsplan med totalt 77 kontorsrum. Rummen har olika karaktärer och storlekar, från ca 6 kvm upp till ca 75 kvm. För hotellets hyresgäster finns goda expansionsmöjligheter i det fall ett bolag skulle behöva större ytor på sikt. Det finns också flexibilitet att kunna minska i yta. Kontorshotellets hyresgäster har tillgång till gemensamhetsutrymmen samt 6 konferensrum och mötesrum i olika storlekar samt 5 kök. Här finns bemannad reception vilket ger ett mycket välkomnande bemötande för besökare. Kontorshotellet har en låg egen profil vad gäller ”branding” då tanken är att hyresgästerna själva skall ges möjlighet att kunna profilera sig utåt.

Hyra: 29 500kr/månad + moms. Rummet kan ej hyras av omomsad hyresgäst.

I hyran ingår tillgång till konferensrum, larm, reception, telefonbevakning, posthantering, kopiering/skanner/printer, frankeringsmaskin, städning, kaffe m.m.

Övrigt

Parkeringsmöjligheter på kringliggande gator enligt stadens tariff och i parkeringsgarage.