Butikslokal, Norregatan 1, GAMLA STADEN, Malmö

  • 78 m²
  • 7 800 - 16 250 kr/mån

Ett par steg från Drottningtorget ligger denna charmiga butik som har stora vackra skyltfönster ut mot gatan.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 78 m²
Adress Norregatan 1
Område GAMLA STADEN
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41919823
Områdeshyra 7 800 - 16 250 kr/mån
1 200 - 2 500 kr/m²/år

Beskrivning

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av sushirestaurang eller salladsbar och som vill flytta in i denna lokal. I området finns både många företag och boende vilket gör det möjligt att ha öppet från lunch till kväll.

Lokalen består av ett främre rum där servering är möjligt, bakre rum med enklare kök och tillredningsyta samt wc. I anslutning till lokalen finns en källare som kan användas som lager.

Finns möjlighet till tidigare inflyttning.

Omgivning

I de spännande och storslagna kvarteren i Gamla Staden har såväl kungligheter som andra storheter bott genom tiderna. Vår fastighet finns på några av Malmös mest historiska och attraktiva adresser. Gamla Staden är området som ligger mellan Kungsparken och Drottningtorget, från de charmiga kullerstensgatorna på Väster till det pampiga Stortorget och Caroli.

Kommunikationer

Från Gustav Adolfs torg och Centralen går de flesta stadsbussar. I området finns flera busshållplatser, bland annat vid Caroli City och Drottningtorget. Det är nära till Centralen. Det är lätt att ta sig fram till och fots och med cykel på de särskilda cykelbanorna.

Service

Finns i området
- Apotek
- Polisstation
- Matbutik
- Busshållplats
- Restaurang/Kafé
- Tågstation
- Torg.Bilder på lokalen