Kontor, Norra Gubberogatan 30, Lunden, Göteborg

  • 160 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 29 333 kr/mån

Ljust takvåningskontor med egen terrass, Norra Gubberogatan 30, Göteborg


Lokaltyp Kontor
Total yta 160 m²
Adress Norra Gubberogatan 30
Område Lunden
Kommun Göteborgs kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41937059
Hyra 29 333 kr/mån
2 200 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

OM LOKALEN
Ljus kontorslokal högst upp i huset om ca 160 m² med fönster i flera väderstreck. Lokalen har ett öppet kontorslandskap och tre kontorsrum. I lokalen finns det pentry, WC och förråd. Fastigheten erbjuder ett utmärkt skyltläge ut mot E6 och E20 och har en fantastisk utsikt över Gårda.

Parkering finns att hyra i husets garage.

Angivet pris per m² är en indikativ kallhyra för lokalen i befintligt skick. Driftskostnader och fastighetskatt tillkommer.

Välkomna att boka in en tid för visning!

FASTIGHETSINFORMATION
En totalrenoverad kontorsfastighet i synligt och publikt läge med garage i Gårda. Fastighetens placering i nära anslutning till flera genomfartsleder ger en utmärkt tillgänglighet. Under de senast åren har det i Gårda skett en hel del ny och ombyggnationer vilket har lett till att flertalet förtag har valt att etablera sig här. På fastigheten finns adresserna Norra Gubberogatan 30 samt 32. Byggnaden inrymmer både butikslokaler och kontorslokaler, ett kontorshotell, restaurang samt garage. Byggnaderna har totalt 6 våningsplan.

OMRÅDE OCH OMGIVNING
Fastigheten är centralt belägen i Gårda/Olskroken med direkt access till de stora lederna E6 och E20. I närheten finns Olskrokstorget och ett rikligt utbud av både butiker, restauranger och annan service.

KOMMUNIKATIONER
- Busshållplats ca 300 m (Norra Gubberogatan)
- Spårvagn ca 550 m (Olskrokstorget), ca 800 m (Svingeln)

Buss 60 går från hållplats Norra Gubberogatan och trafikeras med täta turer in mot centrum och lite längre bort ligger Olskrokstorget med flertalet buss- och spårvagnslinjer. Även hållplats Svingeln ligger på promenadavstånd från fastigheten där du lätt tar dig vidare in till exempelvis Brunnsparken och Centralstationen

- Parkering ca 50 m (betalparkering)
- Besöksparkering, det finns ett fåtal besöksparkeringar direkt utanför fastigheten
- Garage finns i fastigheten att tillförhyra

NÄRSERVICE
- Restauranger ca 200-500 m (finns ett flertal restauranger i närområdet)
- Livsmedel ca 1 km (Olskroken)
- Gym ca 300 m

OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen