Kontor, Norra Aspelundsvägen 3, Aspelund, Skövde

  • 250 - 720 m²
  • 2019

En intern flytt inom fastigheten möjliggör att ca 720 m² modern kontorsyta blir ledigt för uthyrning under 2019. Lokalen är uppdelad i både större och mindre kontorsrum och stora, trivsamma personalytor. Till detta finns förrådsytor och omklädningsrum för personal. Fastigheten är ansluten till fjärrvärmenätet och lokalen ventileras med hjälp av ett modernt FTX-aggregat med god värmeåtervinning. Byggnaden i övrigt om ca 3 500 m² är anpassad för kontor, handel och träningsanläggning. Den gam...


Lokaltyp Kontor
Total yta 250 - 720 m²
Adress Norra Aspelundsvägen 3
Område Aspelund
Renoveringsår 2010
Hiss Nej
Tillgänglighet God
Våning Entréplan
Tillträde 2019
Objektsnummer 41908240
Bifogade filer

Beskrivning

En intern flytt inom fastigheten möjliggör att ca 720 m² modern kontorsyta blir ledigt för uthyrning under 2019. Lokalen är uppdelad i både större och mindre kontorsrum och stora, trivsamma personalytor. Till detta finns förrådsytor och omklädningsrum för personal.

Fastigheten är ansluten till fjärrvärmenätet och lokalen ventileras med hjälp av ett modernt FTX-aggregat med god värmeåtervinning.

Byggnaden i övrigt om ca 3 500 m² är anpassad för kontor, handel och träningsanläggning. Den gamla slipmaterial-fabriken köptes 2006 och totalrenoverades strax därefter. Idag inrymmer det gamla höglagret toppmoderna kontor i två plan samt en välutrustad Crossfit Box. I den lägre delen fyller de gamla kontorsytorna efter renoveringen fortfarande sin funktion. Produktionsytorna används idag för handel och kontor.

Gott om parkeringsmöjligheter. Somliga platser med motorvärmaruttag.

Omgivning

Beläget i handelsområdet Aspelund, som enkelt nås med både bil, buss och cykel.

Kommunikationer

Till Aspelund tar man sig enkelt från Skövde centrum med cykel, bil eller buss. Hållplatserna Mariesjö och Hasslum nås enkelt med buss från Skövde Resecentrum. På vardagar går bussarna med fem minuters mellanrum och resan tar ca 5-10 minuter inklusive promenad.

Parkering

Ja

Skyltläge

Utmärkt skyltläge mot östra leden

Närliggande företag

Crossfit Skövde, Assemblin, Samhall, Kinnarps, Roupez, Garderobsfabriken, Optimera, Lindströms Bil mfl.

Uppvärmning

Fjärrvärme

Övrigt

Lokalen är ansluten till Öppen Fiber


Karta

Bilder på lokalen