Kontor, Nordostpassagen 7, Göteborg, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 21 250 - 35 000 kr/mån
Colliers International AB Shopping (0 m) Restaurang (141 m) Bilservice (171 m) Kommunikation (264 m) Friskvård (307 m) Bränslestation (311 m) Uttagsautomat (2105 m)

I de trevliga kvarteren i Vegastaden, intill Linnégatan erbjuds nu en trevlig kontorslokal för den som önskar ett öppet kontorslandskap på 150 kvm med ytterligare 40 kvm lager. Här får du möjlighet att antingen äta lunchen i det trivsamma personalutrymmet som finns eller varför inte besöka en av de närliggande lunchrestaurangerna som finns i området? Med närhet till Linnégatan och Långgatornas rika utbud av restauranger, butiker och kaféer är området väldigt trivsamt att jobba i. Om du önskar en...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 150 m²
Adress Nordostpassagen 7
Område Göteborg
Byggår 1970
Objektsnr 41838721
Lokalguidens estimerade områdeshyra
21 250 - 35 000 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

I de trevliga kvarteren i Vegastaden, intill Linnégatan erbjuds nu en trevlig kontorslokal för den som önskar ett öppet kontorslandskap på 150 kvm med ytterligare 40 kvm lager. Här får du möjlighet att antingen äta lunchen i det trivsamma personalutrymmet som finns eller varför inte besöka en av de närliggande lunchrestaurangerna som finns i området? Med närhet till Linnégatan och Långgatornas rika utbud av restauranger, butiker och kaféer är området väldigt trivsamt att jobba i. Om du önskar en härlig lunchpromenad ligger Slottsskogen alldeles intill kontoret. Smidiga förbindelser via Järntorget tar dig enkelt till lokalen.

Välkommen att kontakta Colliers för visning!

Omgivning

Lokalen är belägen ett stenkast från populära Linnégatan och knutpunkten Järntorget. Linné har blivit ett de mest attraktiva områdena i Göteborg genom dess mysiga atmosfär med byggnader från tidigt 1900-tal blandat med ett brett utbud av trevliga kafé- och restaurangstråk. Här finns även mysiga små butiker och utbud av vardaglig service. Linnégatan sträcker sig från Järntorget upp till Linnéplatsen där du möts av Slottsskogen för en trevlig promenad i det gröna. För den som önskar större serviceutbud ligger centrala Göteborg en kort resa bort från Järntorget.

Kommunikationer

Nära lokalen ligger hållplats Vegagatan som har smidig bussförbindelse till centrala Göteborg. Järntorget som är beläget ett stenkast från lokalen är en stor knutpunkt i Göteborg som erbjuder kollektivförbindelser i form av flertal bussar och spårvagnslinjer.

Planlösning

Öppen.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Nordostpassagen 7, Lerum Centrum

I Vegastaden i närheten av Linné i Göteborg kan du hyra kont...

Visad

Nordostpassagen 43, Linnéstaden

Välkommen till denna fina lokal i Linnéstan. Lokalen är förd...

Visad

Linnégatan 36 A, Centrum

Mitt i härliga Linnéstaden ligger den här supermoderna och t...

Visad

Fjällgatan 21, Masthugget

Härlig kontorslokal med mycket ljusinsläpp och fräscha ytski...

Visad