Butikslokal, Nettovägen 5, VEDDESTA, Järfälla

  • 503 m²
  • Enligt överenskommelse

Butik/ showroom med markport i attraktivt verksamhetsområde


Lokaltyper Butikslokal / Lagerlokal
Total yta 503 m²
Adress Nettovägen 5
Område VEDDESTA
Kommun Järfälla kommun
Byggår 1965
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41933258

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Välkommen till denna butikslokal/ showroom mitt i Veddesta. Planlösningen i lokalen består av en öppen yta och två ytor i bakkant som med fördel kan användas som lager. På entresolplan finns personalytorna med två kontorsrum och pentry. Lokalen har många fönster och en takhöjd på 4,5 m vilket skapar en ljus och luftig arbetsmiljö. Markporten har en höjd om 3 m vilket ger smidiga in- och utleveranser. Lokalen har en bärighet på 400 kg/ kvm.

Omgivning

Denna yta är för dig som vill vara mitt i ett industriområde samt i ett strategiskt läge av norra Stockholm. Industriområdet har ett utbud av lunchrestauranger, bensinstationer och mindre affärsverksamheter.

Kommunikationer

Veddesta industriområdet ligger alldeles intill E18 vilket gör det mycket lättåtkomligt med bil. Och restiden till Stockholms Central är knappa 20 minuter. Gällande parkeringsmöjligheterna har vi tänkt till både för dig och din kund och platser finns i direkt anslutning till fastigheten.

Parkering

För mer information, kontakta din biträdande förvaltare.Bilder på lokalen