Kontor, Muskötgatan 19, Berga, Helsingborg

  • 576 m²

Ljus lokal för lager/produktion på Berga! Trevlig lokal med lager och kontorsdel. Kontorsdelen nås genom egen ingång och här finns kontorsrum.


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 576 m²
Adress Muskötgatan 19
Område Berga
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41937926

Beskrivning

Ljus lokal för lager/produktion på Berga!  

Kontor, markportar, parkering och laddplatser

Trevlig lokal med lager och kontorsdel. Kontorsdelen nås genom egen ingång och här finns kontorsrum i varierande storlek, mötesrum, pentry med matplats samt omklädningsrum. I lagerdelen finns två markportar för smidig in- och utlastning av gods. Goda parkeringsmöjligheter i anslutning till lokalen samt laddplatser att hyra i området. 

Välkommen att kontakta oss för visning! 

*Lokalen lämpar sig ej för verksamhet med bilar.

Omgivning

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av kontor, kontorshotell och lager.

Kommunikationer

Du når snabbt väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Maria Station en kort gångväg bort. Det finns även flera stads- och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Skytteklubben 250 meter eller Muskötgatan 200 meter bort.

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, gym och ett tiotal lunchrestauranger. Det finns även flera enklare serveringar över hela området. Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger ligger mindre än tre kilometer bort. I utkanten av området finns flera mataffärer. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis , bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus, byggvaruhandel och en kort promenad bort finns Scandic och Biltema.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen