Kontor, Mellringevägen 120 F, Mellringe, Örebro

  • 14 m²

Trevliga och ljusa kontorsrum i gatuplan med tillgång till gemensamt pentry, lunchrum, konferenslokal samt wc-grupp. Här finns komfortkyla i samtliga kontorsrum. El, värme och ventilation ingår i hyran. Fiber finns i fastigheten och hyresgästen ordnar själv internetabonnemang. Till varje kontorsrum ingår även en parkeringsplats med tillgång till el, hyresgästerna i huset har två besöksparkeringsplatser gemensamt....


Lokaltyp Kontor
Total yta 14 m²
Adress Mellringevägen 120 F
Område Mellringe
Kommun Örebro kommun
Byggår 1960
Hiss Hiss finns inte i fastigheten
Objektsnummer 41930096

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Trevliga och ljusa kontorsrum i gatuplan med tillgång till gemensamt pentry, lunchrum, konferenslokal samt wc-grupp. Här finns komfortkyla i samtliga kontorsrum. El, värme och ventilation ingår i hyran. Fiber finns i fastigheten och hyresgästen ordnar själv internetabonnemang.
Till varje kontorsrum ingår även en parkeringsplats med tillgång till el, hyresgästerna i huset har två besöksparkeringsplatser gemensamt.

Omgivning

Mellringestaden är beläget i nordvästra Örebro och omfattar 14 större byggnader som främst används för vård och skola. Byggnaderna är belägna i ett naturskönt område med promenadvägar och cykelbanor som binder samman den totala ytan på omkring 300 000 kvm. Här finns förskola, grundskola, vårdboende, elevboende mm.

Kommunikationer

Busshållplats i direkt anslutning till området samt bra förbindelse via cykelbana. Det är ca 5,5 km till Örebro centrum samt ca 2 km till motorvägen.

Parkering

Parkeringsplatser finns för uthyrning.

Service

Till närmaste lunchrestaurang samt livsmedelsaffär ca 800 m.Bilder på lokalen