Kontorshotell, Marieholmsgatan 42, Gamlestaden, Göteborg

  • 14 m²
  • Enligt överrenskommelse

Kontor och rum på kontorshotell i Göteborg


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 14 m²
Adress Marieholmsgatan 42
Område Gamlestaden
Kommun Göteborgs kommun
Tillträde Enligt överrenskommelse
Objektsnummer 41877705

Beskrivning

Om fastigheten
De flesta företag behöver en fast punkt i tillvaron - en knutpunkt där man syr ihop sina affärer och skapar viktiga kontakter. Med ett kontorsrum i vårt hus på Marieholmsgatan slipper du lägga tid på att gå iväg med posten, leta parkeringsplats, städa kontoret, ta hand om disk eller bli irriterad över att kaffet är slut. Det tar vi hand om, så du kan fokusera på affärerna. Detta rum kostar 6 400 kr exkl. moms och just nu har vi dessutom en kampanj där vi erbjuder två kostnadsfria månader vid tecknande av avtal.

I vår bemannade reception får ni hjälp att lösa eventuella problem på smidigaste sätt, och vi finns där för att hjälpa er. Rummen har glaspartier ut mot korridoren, vilket ger mycket ljus. Färgsättningen är strikt hållen med ljusa väggar och mörkgrå matta. Möbler ingår i hyran. För en maximal flexibilitet för dig som småföretagare erbjuder vi också mycket förmånliga kontraktstider. 

Mer om fastigheten
Kontorshotellet på Marieholmsgatan är helt nyrenoverat och öppnade hösten 2013. Här erbjuder vi moderna, funktionella och prisvärda kontorsrum i varierande storlekar. 

Detta kontorshotell har ett mycket bra läge i ett expansivt område. Här finns närhet till både den nya Partihallsförbindelsen samt Göteborgs stora in- och utfartsleder.

Läget är centralt men ändå utanför tullarna. Vi erbjuder gott om parkeringar till för dig och dina gäster. Vill man ta sig till centrum avgår kollektivtrafiken alldeles i närheten och med bil tar det endast några minuter Partihallsförbindelsen samt Göteborgs stora in- och utfartsleder.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen