Kontor, Malaxgatan 7, Akalla, Stockholm

  • 1 218 m²
  • 91 350 - 223 300 kr/mån

De två planen binds ihop via en interntrappa från innergården samt med hiss och trapphus. Lokalen har en blandad planlösning, med både kontorsrum samt öppet landskap och är möjlig att anpassa efter ert företags behov. Gott om våtgrupper i modern standard med fina ytskick. Dusch och omklädningsrum finns för de som cyklar till jobbet eller vill ta en träningsrunda på lunchen, här planerar vi även att bygga ett mindre gym i källarplanet. Flaggstång finns med möjlighet att sätta upp egen flagga sam...


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 218 m²
Adress Malaxgatan 7
Område Akalla
Objektsnummer 41913766
Områdeshyra 91 350 - 223 300 kr/mån
900 - 2 200 kr/m²/år

Beskrivning

De två planen binds ihop via en interntrappa från innergården samt med hiss och trapphus. Lokalen har en blandad planlösning, med både kontorsrum samt öppet landskap och är möjlig att anpassa efter ert företags behov. Gott om våtgrupper i modern standard med fina ytskick. Dusch och omklädningsrum finns för de som cyklar till jobbet eller vill ta en träningsrunda på lunchen, här planerar vi även att bygga ett mindre gym i källarplanet.

Flaggstång finns med möjlighet att sätta upp egen flagga samt en stor skyltplats utanför entrén.

Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning.

Parkering

30 parkeringsplatser.

Service

I Kista galleria med sina generösa öppettider ligger en bit bort från fastigheten. Här finns all tänkbar service i form av butiker samt vårdcentral och tandläkare. I Kista centrum finns gott om restauranger samt även gym, biograf och bowlinghall för de som vill hitta på något trevligt efter jobbet. Hit tar du dig via buss eller bil.


Bilder på lokalen