Kontor, Mölndalsvägen 91-93, Krokslätt, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 106 696 - 187 638 kr/mån
Platzer Fastigheter AB Shopping (44 m) Friskvård (83 m) Restaurang (125 m) Bilservice (182 m) Postkontor (218 m) Parkering (219 m) Kemtvätt (251 m) Bränslestation (254 m) Kommunikation (276 m) Bank (311 m) Uttagsautomat (396 m)

Här har vi möjligheten att erbjuda en fin kombinationslokal på Mölndalsvägen med direkt närhet till spårbunden kommunikation.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 883 m²
Adress Mölndalsvägen 91-93
Område Krokslätt
Objektsnr 41856444
Lokalguidens estimerade områdeshyra
106 696 - 187 638 kr/mån
1 450 - 2 550 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Lokalen är belägen på plan två i fastigheten. Planlösningen är flexibel och passar både som enskilda kontorsrum och öppen planlösning. Idag finns en mer publik del med konferensytor i olika storlekar med pentry samt en annan avskild större yta som passar för öppet kontorslandskap. I övrigt rymliga pausytor med tysta rum samt wc och dusch. I huset finns en välkänd och mycket omtyckt lunchrestaurang och många fler finns i i området. Direkt närhet till ICA Maxi och Willys för den som vill effektivisera vardagens sysslor. Även friskvård och gym finns på gångavstånd. Allmänna kommunikationer stannar utanför huset. Parkering sker i låst garage eller i närområdet. Mölndalsvägen ligger väl synligt från E6. Svenska mässan och Liseberg finns inom några minuters räckhåll. Till Göteborg C tar det cirka tio minuter och Landvetter flygplats ca 16 minuter.

Omgivning

Mölndals dalgång är ett expansivt utvecklingsområde som genomgår en stor förändring. I stråket från Korsvägen/svenska mässan till Mölndals centrum uppförs kontor och bostäder i kollektivtrafiknära läge.

Kommunikationer

Fastigheten nås lätt med både bil, spårvagn och buss. Med spårvagn 2 och 4 utanför dörren tar man sig på 10 minuter till Göteborg C. Närheten till E6/E20 gör resan kort om man kommer från flyget på Landvetter Flygplats.

Service

I området finns ett stort utbud av service i form av lunchrestauranger, matbutiker, gym och hotell. ICA Maxi ligger på andra sidan Mölndalsvägen, Best western hotel Mektagonen ett stenkast bort och den populära lunchrestaurangen Mr. Johanssons i fastigheten.

Mölndalsvägen 91-93, Krokslätt

Fin lokal med bra ljusinsläpp på bästa läge i Krokslätt

Visad

Mölndalsvägen 93, Krokslätt

Här erbjuds ni ett modernt kontorsindelat kontor på våning t...

Visad

Ebbe Lieberathsgatan 18a, Krokslätt

Kontor med blandad planlösning i en trevlig fastighet med br...

Visad

Ebbe Lieberathsgatan 21, Krokslätt

Välkommen att kontakta oss på Colliers för information samt ...

Visad