Kontor, Mäster Samuelsgatan 56, City, Stockholm

  • 1 958 m²
  • 20190701
  • 799 517 - 1 093 217 kr/mån

Helt nyrenoverad lokal om 1958 kvm, allt i ett våningsplan. Vi vågar lova att det här är blir en arbetsplats utöver det vanliga. Umgås, ta en avkopplande paus och fyll på med energi på den stora takterrassen. Eller varför inte ha ert nästa möte med utsikt över takåsarna och en massa frisk luft? Kontoret bjuder på en härlig rymd med högt i tak och fönster från golv till tak. Allt är genomtänkt in i minsta detalj av vår duktiga arkitekt med genomgående hög standard.  Ny teknik, kyla och ventilatio...


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 958 m²
Adress Mäster Samuelsgatan 56
Område City
Byggår 2000
Tillträde 20190701
Objektsnummer 41908427
Områdeshyra 799 517 - 1 093 217 kr/mån
4 900 - 6 700 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Helt nyrenoverad lokal om 1958 kvm, allt i ett våningsplan. Vi vågar lova att det här är blir en arbetsplats utöver det vanliga. Umgås, ta en avkopplande paus och fyll på med energi på den stora takterrassen. Eller varför inte ha ert nästa möte med utsikt över takåsarna och en massa frisk luft? Kontoret bjuder på en härlig rymd med högt i tak och fönster från golv till tak. Allt är genomtänkt in i minsta detalj av vår duktiga arkitekt med genomgående hög standard.  Ny teknik, kyla och ventilation gör det möjligt med upp till 200 arbetsplatser. Yteffektivitet på 9,8 kvm per arbetsplats. Möjlighet till ett flexibelt hyresavtal. Hyr tillsvidare med endast 6 månaders uppsägningstid. Läget är i det närmaste oslagbart, här har man närhet till allt. En knutpunkt för alla kommunikationsvägar med tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, flygbussar samt Arlanda Express. Rakt över gatan har du Sveriges största varuhus, Åhléns City. I fastigheten finns ett stort serviceutbud som gör det enkelt och bekvämt. SATS träningscenter finns i huset och i gatuplan finns en lyxig lösning för dig som cyklar med bemannat och kameraövervakat cykelrum. Det finns också moderna omklädningsrum med dusch, omklädningsskåp och torkrum.

Kommunikationer

Promenadavstånd till några kända Stockholmsställen:Varuhuset Åhléns - 2 minArlanda Express - 3 minCitybanan - 2 minStockholms hotell- och kongresscenter  - 5 minStockholms centralstation - 3minKommunikation till andra städerGöteborg 3,5 timmar (via Stockholms Central)London 3,5 timmar (via Arlanda Express och Arlanda flygplats)BussförbindelserSL-bussar avgår från flera hållplatser i närområdet. Stockholms centralstation, T-Centralen och CityterminalenCentralen är Stockholms mittpunkt och genomgår för närvarande en omfattande upprustning för ökad trivsel och trygghet. Här möts tågtrafik från hela landet och övriga Europa liksom samtliga fjärrtåg- och tunnebanelinjer, långdistans-, lokal- och nattbussar. Med andra ord är detta en plats där det rör sig trafik och människor i stort sett dygnet runt. En T-banenedgång finns i kvarteret.Citybanan, Stockholm CityCitybanan invigdes 2017 underlättar spårtrafiken i centrala Stockholm. Den har en uppgång vid Vasagatan/T-centralen.TaxiVid Centralen finns en taxistation. Här behöver du sällan vänta mer än någon minut på din taxi och du har även möjlighet att aktivt välja en miljöbil.Länk till SL:s webbplatsLänk till SJ:s webbplats

Parkering

Q-park driver ett garage i huset, infart via Klara Norra Kyrkogata.  Hyresgäster kan kontakta Q-park på telefon 0771-96 90 00, eller besöka www.q-park.se för att hyra P-plats i närliggande garage.

Service

Kongress och evenemangMånga närliggande hotell erbjuder goda konferensmöjligheter. Under 2010 öppnade det nya hotell- och kongresscentret ”Stockholm Waterfront” mellan World Trade Center och Stockholms stadshus. Centret kommer att ha kapacitet att genomföra allt från stora kongresser och andra evenemang till möten för mindre grupper.HotellYtterligare en fördel är det stora antal hotell av god kvalitet som finns i området:- Sheraton Hotel, Tegelbacken 6. Sheraton Stockholm Hotel är ett femstjärnigt hotell beläget mitt i centrala Stockholm. Hotellet totalrenoverades nyligen och erbjuder 465 rum. -Hotel Terminus, Vasagatan 20. Är ett familjeägt fyrstjärnigt hotell med 155 rum och en traditionell atmosfär och personlig service. - Clarion Hotel Sign, Östra Järnvägsgatan 35. Stockholms största och nyaste hotell med 558 rum.- Hotel Nordic Sea, Vasaplan. 367 hotellrum för både affärsresenärer och turister.- Hotel Nordic Light, Vasaplan. Ett av Stockholms främsta designhotell med 175 rum för alla sinnen. Granne med Arlanda Express och Centralen.- Royal Viking, Vasagatan/Klara Vattugränd 4/Wallingatan 15. Välutrustade rum och restaurang och bar.RestaurangerI området finns flera restauranger för både snabbluncher och representationsmiddagar. För att bara nämna några hittar du i närheten Aquavit Grill & Raw Bar, Griffin´s, Jensen Bofhus, O’Learys Bar & Restaurant, Restaurang Seikoen, Luzette och Stockholm Fisk.I huset har vi också Holiday & Bar ABTräning och hälsa- Centralbadet, Drottninggatan 88 ö.g. Anrikt bad och spa-anläggning med gym, bastu m.m.- SATS(finns i fastigheten), Mäster Samuelsgatan 60. Gruppträningsklasser och välutbildade instruktörer.- Selma CitySpa, Clarion Hotel Sign. Gym, bastu, terrasser, uppvärmd utomhuspool m.m.


Bilder på lokalen