Kontor, Luntmakargatan 67, VASASTAN, Stockholm

  • 111 m²
  • Omgående eller enligt ök.
  • 33 300 - 62 900 kr/mån

Unik möjlighet att hyra ett alldeles eget gårdshus från 1700-talet centralt beläget i Vasastan! I begynnelsen nyttjades det lilla huset som stall och hästarna skrittade in genom den vackra portalen fr ...


Lokaltyper Kontor / Övrig lokal
Total yta 111 m²
Adress Luntmakargatan 67
Område VASASTAN
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1884
Renoveringsår 2020
Tillträde Omgående eller enligt ök.
Objektsnummer 41901546
Områdeshyra 33 300 - 62 900 kr/mån
3 600 - 6 800 kr/m²/år

Beskrivning

Gatuhuset uppfördes år 1884 och gårdshuset på under 1700-talet.

Lokalarean fördelas över två plan ca 64 m² i bv och ca 47 m² 1 tr. upp vilka sammanbinds med interntrappa. Bottenvåningen utgörs av ett stort L-format rum samt en nybyggd helkaklad wc med dusch. På ena kortsidan finns det nya pentryt med spis och fullstor diskmaskin. Det är möjligt att sätta upp en avskiljande vägg så att pentrydelen även kan nyttjas som ett mötesrum. Den övre våningen utgörs idag av en öppen yta i vinkel samt ett rum mindre arbetsrum/mötesrum med två fönster.

Bredband: Fiber finns indraget till lokalen enligt föreningen.

Gårdshuset passar för de företag som önskar sitta i en unik lokal med historia och en alldeles egen karaktär.

Kommunikationer

Det kommunikativa läget är mycket bra med endast ca 300 m till Rådmansgatans t-banestation. Det är kort gångavstånd till Odenplan där t-bana, pendeltåg och ett stort antal busslinjer passerar. Det är ca 10 minuters promenad till Stockholms Centralstation som är Stockholms största och viktigaste kommunikativa knutpunkt med t-bana, pendeltåg, tåg, fjärrbussar, flygbussar och Arlanda Express. Ett flertal busslinjer passerar också nära fastigheten. Läget är även lättillgängligt för bilburna med närheten till Sveavägen som snabbt tar Dig ut till de stora lederna åt norr, väst och söder.

Service

Gångavstånd till hela citys serviceutbud såsom exempelvis Drottninggatan som erbjuder alla tänkbara shoppingmöjligheter. I lokalens närhet finns ett rikligt utbud av restauranger, caféer m.m. Närhet till Tegnérlunden och många små trevliga caféer och kvarterskrogar.

Övrigt

Hyresvärden har fri prövningsrätt.

Ingen överlåtelseavgift utgår!


Karta
Visa på kartan: