Butikslokal, Lorensborgsgatan 8, Lorensborg, Malmö

  • 68 m²
  • 8 500 - 15 583 kr/mån


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 68 m²
Adress Lorensborgsgatan 8
Område Lorensborg
Kommun Malmö kommun
Hiss Nej
Våning BV
Objektsnummer 41951671
Områdeshyra 8 500 - 15 583 kr/mån
1 500 - 2 750 kr/m²/år

Beskrivning

Nu finns chansen att hyra en mycket fin butikslokal där ni ges möjlighet att vara med i utformningen. Här får ni vara med från början för att skapa just er drömbutik. En unik möjlighet att skapa en lokal anpassad efter just er verksamhet. Kanske är ni en skönhetssalong eller mindre café?

Lokalen erbjuder 68,5 kvm, ingång från gatan med stor exponeringsmöjlighet. I samma byggnad kommer Ica och fritidsförvaltningen att verka samt en restaurang och ytterligare en butikslokal.

Välkomna att kontakta oss för mer information.

Ej lämpad för livsmedelsbutik.

Omgivning

I Lorensborg finns något för alla. Närheten till den vackra Pildammsparken uppskattas av de flesta, medan Stadionområdet strax intill är den största fördelen för andra. Trots att husen har förnyats och renoverats finns många detaljer kvar som vittnar om 1950-talets arkitektur. På det lilla torget finns restaurang och affärer. Ett antal servicebutiker och kiosker finns också utspridda i området. Lorensborg är uppdelat på två områden, på bägge sidor om Lorensborgsgatan. Fastigheterna omgärdas av gröna gårdar med bänkar och cykelställ. I Pildammsparken och Stadionområdet hittas motionsspår, sporthallar, lekplatser och promenadstråk. Stadsdelen står inför en stor förändring med en kommande förtätning. Här bor idag nästan 5000 personer och merparten i MKB:s 1656 lägenheter. Inräknat det anslutande grannområdet Bellevuegården uppgick befolkningsmängden till 9316 personer år 2017. Arbetet med framtagande av ett nytt planprogram är under pågående.

Kommunikationer

Här finns bra med bussförbindelse och cykelvägarna som går genom området är upplysta och trygga att använda. Att promenera till Triangeln tar cirka 10-15 minuter.

Parkering

Gatuparkering och garage

Service

ICA


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen