Butikslokal, Lokal på Västra Svedengatan 18, TORNBY, Linköping

  • 451 m²
  • 22 550 - 37 583 kr/mån

Tornby är Linköpings och ett av Sveriges största handelsområden med butikskedjor som IKEA, Biltema, ICA Maxi, XXL Sport & Vildmark, Bauhaus, Jula, Plantagen, Elgiganten och Mediamarkt för att nämna några exempel. Tornby är lättillgängligt från E4: an samtidigt som det är nära in till Linköpings stadskärna med bil, buss eller cykel. En flexibel butikslokal på ca 420 kvm med tillhörande kontor på ca 30 kvm. Lokalen går att anpassa för flera typer av verksamheter, t.ex. frisör, gym, butik eller sh...


Lokaltyper Butikslokal / Övrig lokal
Total yta 451 m²
Adress Lokal på Västra Svedengatan 18
Område TORNBY
Byggår 1991
Objektsnummer 41920472
Områdeshyra 22 550 - 37 583 kr/mån
600 - 1 000 kr/m²/år

Beskrivning

Tornby är Linköpings och ett av Sveriges största handelsområden med butikskedjor som IKEA, Biltema, ICA Maxi, XXL Sport & Vildmark, Bauhaus, Jula, Plantagen, Elgiganten och Mediamarkt för att nämna några exempel.
Tornby är lättillgängligt från E4: an samtidigt som det är nära in till Linköpings stadskärna med bil, buss eller cykel.

En flexibel butikslokal på ca 420 kvm med tillhörande kontor på ca 30 kvm. Lokalen går att anpassa för flera typer av verksamheter, t.ex. frisör, gym, butik eller showroom. Bra tillgänglighet via rulltrappa eller hiss. Övriga företag i fastigheten är Lekia, Stadium, Sportshopen och Hööks Hästsport.

Lokalen är belägen på övre plan i en större fastighet och nås enkelt via hiss eller rulltrappa. Parkeringsmöjligheter finns under tak i direkt anslutning till fastigheten. Busshållplats med snabba förbindelser med Linköpings resecentrum finns rakt över gatan från lokalens entré. Ytorna är öppna och enkla att anpassa till blivande verksamhetsbehov. Personalutrymmen innehåller kontor, pentry med diskmaskin, ljus och trevlig matplats, wc samt omklädningsrum med dusch. Varuhiss mellan markplan och butiksplan finns. Tillträde enligt överenskommelse.

Omgivning

Tornby är, med sina 250 hektar, Linköpings och ett av Sveriges största handelscentrum. I området finns runt 400 företag inom olika verksamhetsområden. Lokalen på Västra Svedengatan är centralt belägen med IKEA, I-Huset, McDonalds, ICA Maxi och Stadium som närmaste grannar.

Kommunikationer

Lokalen är lättillgänglig via E4:an. Buss från Linköpings resecentrum till Västra Svedengatan 18 tar ca 13 min.
Fina cykelvägar förbinder Tornby med Linköpings centrum.

Planlösning

Stor öppen butiksyta på ca 420 kvm med tillhörande personalutrymmen på ca 30 kvm.

Närliggande företag

Företag i närheten av lokalen är bland andra: Lekia, Hööks Hästsport, Stadium, Sportshopen, IKEA, I-Huset, McDonalds, ICA Maxi, Biltema, Mediamarkt, Jula och Systembolaget.


Bilder på lokalen