Kontor, LM Ericssons väg 10 E, Telefonplan, Hägersten

  • 34 m²

Lokal om 34 kvm uthyres vid Telefonplan. Lämplig som butik eller kontor.


Lokaltyper Kontor / Butikslokal
Total yta 34 m²
Adress LM Ericssons väg 10 E
Område Telefonplan
Kommun Stockholms kommun
Byggår 2020
Objektsnummer 41945150

Beskrivning

Om lokalen
Lokalen med sin generösa takhöjd på ca 5 m och stora fönster ger ett rikligt ljusinsläpp är lämplig som butik eller kontor.

Vid Telefonplans hjärta uppförs tre byggnader med ca 160 lägenheter för bostadsrätter. I byggnadernas markplan planeras för publika lokaler med generösa takhöjder och utmärkta exponeringsmöjligheter. Allt i ett utmärkt läge nära tunnelbanan men ändå avskilt från störande trafik.

Torget framför kvarteret rustas upp och stärks som offentlig plats. Verksamheten i lokalen mot torget får en sällsynt möjlighet att förfoga över en ovanligt attraktiv och unik utemiljö, skild från trafik i ett flödande soligt söderläge.

Området
Telefonplan är ett attraktivt, urbant kluster för kreativitet och företagande på bekvämt avstånd från innerstaden som nu fylls med ännu mer innehåll. Idag befolkas området av i huvudsak högutbildade som arbetar inom privat sektor.

Konstfack med sina 900 studenter och 200 anställda har ersatt LM Ericsson som den största bidragande faktorn till områdets dragningskraft och unika identitet. I den industrihistoriskt värdefulla miljön planerar nu staden för ca 5400 nya bostäder, nya verksamhetslokaler och publik service. Einar Mattsson utvecklar projektet Telefoncentralen på platsen där Designens Hus stod, alldeles intill Konstfack.

Kommunikationer
Tunnelbanans röda linje (Fruängen - Mörby Centrum) tar 14 minuter till T-centralen och endast 5 minuter till tullarna (Hornstull).


Karta
Visa på kartan: