Kontor, Lilla Bommen 5 A, Centrum, Göteborg

  • 983 m²

Med stadskärnan, operan och havet alldeles intill – finns en lokal med stora möjligheter, som kommer anpassas för dess nya hyresgäst, är det ni?


Lokaltyp Kontor
Total yta 983 m²
Adress Lilla Bommen 5 A
Område Centrum
Publicerad 2023-11-10
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Ja
Våning 2
Objektsnummer 41947046

Beskrivning

Inbjudande kontorslokal med en tilltalande rymd. Trivsamt läge i huset med en fin vy över området. Flertalet fönster släpper in ljuset, lokalens fördelaktiga placering på fastighetens gavel möjliggör ljusinsläpp i olika väderstreck. En lokal med stora möjligheter, ytan iordningställs tillsammans med tillträdande hyresgäst. Attraktivt läge med en direkt närhet till stadskärnan. Runt hörnet finns Nordstan, Operan, Centralstationen och mycket mer!

Behov av parkering? Vi har platser att hyra i fastighetens varmgarage. Här kan du köra rakt in i fastigheten och parkera samt ta hissen upp till kontoret utan att ta på dig jackan. Bekvämt och enkelt.

De invändiga bilder som publiceras inom denna annons, är renderade bilder som är tänkta att ge en vision av hur lokalen skulle kunna se ut efter hyresgästanpassning/renoveringsinsats.

Omgivning

Det unika vattennära läget mitt i staden, med Operan bara ett stenkast bort och närheten till Centralstationen och Västlänken, gör detta till ett av Göteborgs mest attraktiva lägen.

Mycket nära all tänkbar service. Området erbjuder flera lunchrestauranger. Inom bekvämt gångavstånd finns flera hotell. Smidig access via de stora trafiklederna.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer erbjuds. Till Centralen, Nils Ericssonsplatsen och Drottningtorget går man på någon minut.

Planlösning

Lokalen är fördelad på två plan. Nuvarande layout innebär en kombination av öppna samband, mindre kontorsrum, flertalet mötesrum i olika storlekar och ytterligare stödfunktioner såsom paus/pentry och rwc/wc. Givetvis finns möjlighet att förändra nuvarande planlösning och optimera tillgänglig yta utefter era aktuella behov.

Parkering

Garageplatser finns att hyra i byggnaden. Via hissen når man källarplanet.

Service

Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen